Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Regan owa

Przywłaszczył moje auto - pomocy!

Polecane posty

Gość Regan owa

Byłam z kims w zwiazku, zaufanie sretetete. Chciałam sprzedac moje auto dałam mu umowe podpisana in blanko i wszystkie dokumenty. Musiałam byc w pracy a on miał sie spotkac z klientem, to był wrzesien. Ten auta nie kupił za cene wyznaczona a ja za inna nie chciałam oddac wiec zrezygnowałam ze sprzedazy. Umowy nie oddał powiedział ze zniszczył. On miał stara 5 a moja była znacznie nowsza BMW730 . chciał sobie nia pojezdzic. Rozstalismy sie i wczoraj chciałam zeby oddał mi auto ale on oznajmił ze przepisał je na swojego ojca. Jak moge je odzyskac?

Gość Regan owa
w dowodzie rejestracyjnym osoba ktora posiadała auto zanim je kupiłam. Nie zdazyłam go przerejestrowac kiedy je zabrał powiedział ze on tak bedzie jezdził. Auto nadal nie jest przerejestrowane

Gość Regan owa
podnosze

no to będzie trudniej je odebrać a może ubezpieczenie? jeśli się uda to sąd weźmie pod uwagę to jeśli auto jest ubezpieczone na Ciebie a poza tym jeśli nie ma umowy to możesz bez problemu zgłosić to na policje jako przywłaszczenie

Gość Regan owa
ubezpieczenie było jeszcze na starego własciciela, do połowy grudnia

Gość Regan owa
podnosze

Gość Regan owa
?????????????

zakladam, ze masz umowe ze sprzedawca (od ktorego sama kupilas) - idz z nia na policje i powiedz, co sie stalo - to zwykla kradziez

Gość Regan owa
Kuwa nic mi nie mow masakra sama sie zastanawiam jak mogłam byc tak naiwna. Nio ale pomyslcie jestescie z kims ufacie tej osobie i pyk. Bylam na policji pojecia nie maja co zrobic