Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsd

Moja rozmowa z gosciem na gg. Czy on czy ja jest normalny?

Polecane posty

Gość dfsd

dsheep 21:08:09 moge zadzwonic?? dsheep 21:08:13 jak sie czujesz?? Ja 21:08:40 nie dsheep 21:08:46 Aniu sloneczko jak sie tak zle czujesz to moze przesuniemy nasze spotkanie na sobote dsheep 21:08:52 czy nawet niedziele zdrowie jest wazniejsze Ja 21:09:44 Na pewno nie przyjade do Warszawy w ten weekend, dsheep 21:09:58 czemu nie moge z toba porozmawiac wiem ze sie zle czujesz ale w czym to zaszkodzi dsheep 21:10:06 :( dsheep 21:10:12 szkoda ale jakos postaram sie wytrzymac dsheep 21:10:22 kuruj sie i wracaj do sil:* Ja 21:10:26 Powiem ci cos Adam dsheep 21:10:34 tak Ja 21:10:39 NIe lubie facetow natretnych a ty własnie taki chyba jestes Ja 21:10:49 Jak mowie nie dzwon w nocy to ty dzwonisz Ja 21:11:04 jak nie podnosze sluchawki to ty dzwonisz jak opetany dsheep 21:11:07 nie ze natretny ale chcialem porozmawiac Ja 21:11:29 Ale ja chora jestem i nie mam ochoty z nikim rozmawiac dsheep 21:11:59 dobrze rozumiem ale nie wiem w czym by to zaszkodzilo dsheep 21:12:09 teraz juz wiem ze nie chcesz mnie slyszec i juz dsheep 21:12:13 wszystko jasne Ja 21:12:19 Ja pierdziele widze ze sie nie dogadamy Ja 21:12:23 Byles kiedys chory? dsheep 21:12:25 a ty mykaj do lozka i zostaw ten komputer Ja 21:12:29 Miales 39 stopni goraczki? dsheep 21:12:40 nie bylem zadko choroby mniewam Ja 21:12:41 NIe mow mi co mam robic prosze cie bardzo dsheep 21:12:58 Jakas marudna sie zrobilas:( dsheep 21:13:06 wiem ze sie zle czujesz bidulko Ja 21:13:27 Ja serio zaczynam watpic czy ty ejstes oby normalny Ja 21:13:45 bo z tym dzwonieniem to ty masz porzzadnego joba dsheep 21:14:12 jak ktos mi nie odbierze to dzwonie po raz drugi dsheep 21:14:24 a ze ty caly czas nie odbieralas wiec dzwonilem Ja 21:14:31 i po raz trzeci i czawrty i piatu i szosty itd tak?? dsheep 21:14:37 teraz juz wiem to nie dzwonie i nie bede bo dostane zjebke:( Ja 21:14:46 Jak nie odbieram to znaczy ze nie moge rozmawiac i trzeba sie wylaczac ;o dwoch dzwonkach a nie Ja 21:15:01 A to dzwonienie w nocy to juz calkiem mnie dobilpo dsheep 21:15:27 jak chcesz zebym dal Ci spokoj to mi to powiedz bo tak twoje slowa odbieram Ja 21:17:20 Tak, daj mi spokoj i nie dzwon do mnie. Bo mi to bardzo przeszkadza- zwlaszcza w nocy i godzinach ranno popoludniowych kiedy jestem w szkole i prowadze zajecia! Wole kontakt smsowy , ale widze ze dlaciebie to problem, wiec zostanmy przy gg. dsheep 21:17:48 wyobrazam sobie jak sie czujesz i co przerabiasz Ja 21:18:02 ? dsheep 21:18:22 zdrowie obowiazki zabiegana jestes Ja 21:18:52 ? dsheep 21:19:04 i jeszcze ja Cie mecze dsheep 21:19:42 dobrze Aniu to ja dam Ci juz spokoj dsheep 21:19:51 przepraszam Ja 21:20:24 No ja mysle. dsheep 21:21:05 nie zlosc sie na mnie jestem bardzo ciekaw twojej osoby Ja 21:21:56 Nie bede sie zloscila jak sie zastosujesz do tego co mowie. dsheep 21:22:07 dobrze prosze Pani dsheep 21:22:19 wiec Ty Aniu opuscisz w ten weekend twoje zajecia?? Ja 21:22:32 raczej tak dsheep 21:22:35 moze podejsc i dac znac komus na uczelni czy zalatwic Ci materialy hmmm?? dsheep 21:22:55 wiec ja pojade w [piatek do domu odrazu po zajeciach i nie musze sie golic hehe:D Ja 21:24:01 nic nie trzeba dsheep 21:24:34 jakby co to daj mi znac dsheep 21:25:32 a jak sie obecnie czujesz bejbe?? Ja 21:26:22 zle dsheep 21:27:06 wiec jak sie tak zle czujesz moze odpusc sobie zajecia w szkole Ja 21:27:35 no mowie ze nie jade przeciez

Gość mysllisz że komuś się chce
to czytać?

Już to dzisiaj pisałaś, nie? :D Miałam swego czasu podobną sytuację z takim kretynem :O

Gość ale czemu sie od razu nie
odłaczyłas? Po co ciagnąc?

Gość sadness 0009
Ja kiedyś wplątałam się w rozmowy z takim jednym typkiem, też przez GG... porażka to była :o Twierdził że mnie kocha, po paru dniach rozmowy... :o ale nie potrafił powiedzieć za co mnie kocha... Kiedy pytałam, czy wszystkim tak mówi, to mówił, że nie, że jestem wyjątkowa itp w co mu nie wierzyłam, bo rozmawialiśmy o rzeczach takich zwykłych, gdzie tak samo postępuje 80% społeczeństwa... To trwało dosyć długo, z tym, że z przerwami, bo czasami nie wytrzymywałam i go blokowałam ... później on zaczynał pisać do mnie z innego konta i ciągle mu wybaczałam...:o i to było moim błędem ... w końcu, po którejś już naszej kłótni, wyrzuciłam mu, co tak na prawdę o nim myślę , że jest kłamcą, zmyślaczem, że chce mnie wykorzystać i ciągnie mnie za język w sprawach bardzo intymnych... :o Wiem, że dużo nerwów wtedy sobie popsułam, do dziś nie wiem, czy nie na jakiegoś napalonego dzieciaka z sieci :o W każdym bądź razie ten Twój przypadek jest podobny do mojego ... facet jest natarczywy, "opiekuńczy", żałosny i za wszelką cenę stara się udowodnić, że rzuci dla ciebie cały świat... jeśli tylko wcześniej pokażesz mu co nieco na zdjęciu ... Radzę ci uważać, chyba że chcesz się denerwować później jak ja, lub zmieniać numer... A tak w ogóle to długo go znasz? Podałaś mu nr telefonu? (ja nie podaję nikomu poznanemu na GG czy innych)

Gość hahahahaahaaaa
jakbym czytala o swoim facecie. Moj facet jest taki namolny, potrafi napierdzielac telefonem milion razy az odbiore :- nie odbieram juz specjalnie, noz w kieszeni mi sie otwiera i dre jape w koncu po nim. Marudny przy tym jak stary pierdziel :-0 Dal mi kiedys popalic bo to typ podrywacza i cwaniaczka. Trzymam go na mega dystan, niech sie stara ale wie ze jak mi jeszcze raz wykona serie telefonow to idzie do odstrzalu :D

Gość uciekaj dziewczynoooo
Znam ten typ, to są pierdolnięci, toksyczni psychopaci, do tego na ogół (poważnie!) upośledzeni umysłowo! Możesz im godzinami tłumaczyć, że np. w szkole na lekcjach nie możesz odbierać telefonu, to taki ci będzie przytakiwał, że rozumie, a następnego dnia w ciągu jednej lekcji znów zadzwoni 50 razy i wyśle 100 smsów o treści: "Czemu nie odbierasz? Pogniewałaś się? Obraziłaś się na mnie? Widzę, że ci przeszkadzam, męczę cię..." Rzygam :O

hihih :D nie wierzę że to tak serio :D koleś miałby aż takie błędy ortograficzne sadzić i robić z siebie idiotę? "nie bylem zadko choroby mniewam" :D ale śmieszne to w sumie :)

Gość kotek filotek
czy nam to tu wstawilas zebysmy zobaczyli jak ktos leci na ciebie czy po to zeby zagrac niedostepna naburmuszona panne??my widzimy narcystyczna lale....jak ci koles nie pasuje to po chuj mu odp,taki kawal rozmowy na gg i niby ze cie nie obchodzi??daj sobie spokoj laska,kogo chcesz oszukac??smutne....

Gość mów za siebie kotek
chyba tylko ty widzisz niedostępną lalę :O większość widzi kretyna i psychopatę

Gość kotek filotek
skoro widzi w nim kretyna i psychopate tak jak reszta niby to po cholere z nim tyle gada??wstawila wam kawalek rozmowy ktory jej odpowiadal i widzicie ze facet jest nienormalny....moze i jest ale tyle wam powiem ze ciagnie swoj do swego,jakby jej nie odpowiadalo to pisanie to by slowa mu nie napisala....zreszta z tej rozmwowy wynika ze facet sporo o niej wie,czyli sporo pisza a nr tel to potwierdza....wiec nie jestem juz teraz pewna czy nienormalny jest namolny facet czy panna ktora widac ze duzo o sobie powiedziala a potem ma pretensje i jeszcze na forum wystawia kawalek rozmowy ktory faceta stawia w chujowym swietle...

Gość prawda w oczy kole 99
po co mu odp?

Gość dssd
Bo przez telefon brzmi ok. Ale to dzwonienie mnie tak dobija i to ze nie daje mi wolnosci- chce mnie zaglaskac, a ja tego nie lubie- ale moze to pozory a na zywo jest inny? Wiem z doswiadczenia, ze nie mozna tak do konca oceniac ludzi przez ekran

Gość mów za siebie kotek
odszczekuję, kotek, jednak masz sporo racji :) ale z drugiej strony kto mógłby się spodziewać, dziewczyna mu się zwierzała licząc na poważniejszą znajomość, a potem wyszło szydło z worka, jaki koleś jest naprawdę... ja bym na miejscu autorki uciekała, gdzie pieprz rośnie, tacy faceci to nic dobrego :O potem ci przypierdoli, bo wyszłaś z koleżanką, zamiast odpowiadać na jego telefony co minutę :O

Gość kotek filotek
tu sie zgodze tez bym sobie dala spokoj tym bardziej ze widac ze facet jest dziwny nie dociera do niego co sie mowi i nawet sie wyslowic nie umie.

mów za siebie kotek chyba tylko ty widzisz niedostępną lalę większość widzi kretyna i psychopatę Może i większość, ale dla mnie to laska ma coś nie teges pod sufitem. Biorąc oczywiście, że dialog jest oryginalny.

Gość mów za siebie kotek
musztarda - naprawdę? dlaczego?

Gość ledeir
Zgadzam się z musztardą... Facet wydaje się być nieco nadgorliwy, bo widocznie bardzo mu zależy. A ty z kolei wydajesz się być rozkapryszoną panną, która robi z niego idiotę... Myślę, że powinnas skonfrontować swoje uczucia z jakimś chamem, który będzie miał w doopie to, że jesteś chora i potrzebujesz w tym momencie np. polpiryne, a on w tym czasie będzie siedział z kumplami na piwie... i ot powstanie kolejny topic na kafeterii "Jestem chora, leżę w łóżku a mój facet juz 10 ty raz nie odbiera" Powodzenia

Gość trzymałby ją krótko to by
spowazniała . Wg mnie ona cały ten burdel tworzy :D

mów za siebie kotek musztarda - naprawdę? dlaczego? Dlaczego? To proste. Laska zachowuje się jak rozkapryszona księżniczka i gówniara, choć facet dwoi się i troi.

Gość ta i co jeszcze
Musztarda - dwoją się i troją tylko desperaci/psychopaci. Panna wykazała aż nadmiar cierpliwości. Ja już to przerabiałam, nie ma inneg sposobu, jak spławić typa.

Gość mów za siebie kotek
Dobranoc, Musztardo :) Dziewczyny, rozumiem troskę i opiekę... Ale czy Wy byście nie dostały szału, gdyby facet dzwonił do Was kilkadziesiąt razy w ciągu pracy, mimo iż codziennie tłumaczycie mu, że nie możecie rozmawiać przez telefon? Akurat świetnie rozumiem autorkę, sama jestem nauczycielką - w ciągu lekcji jest zakaz korzystania z komórek, a przerwa jest na ogół 5-minutowa, zanim się zamknie salę, odniesie dziennik i klucz do sali, to już jest po przerwie - i kiedy tu telefonować? Ona mu to tłumaczyła wiele razy, a on nadal wydzwania jak nienormalny... A że facet jest grzeczny, potulny, to swoją drogą... Ale co innego słodka dobroć, a co innego koncentrowanie się faceta 24 h na dobę na dziewczynie, chyba widzicie różnicę?