Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olinek89

prezent na mikolaja

Polecane posty

jestem ze swoim chłopakiem dopiero 4 miesiace ale nie mam zielonego pojecia co mu moge kupic na mikolaja... Chłopak jest ''wybredny'' wiec nie kupie mu taniej perfumy czy cos w tym stylu. Jego wielka pasja jest poker... ale karty mu juz kupilam... z pozycjami :) pomózcie bo mam pustke w głowie...

Gość atramencik
A ile kasy możesz przeznaczyć na prezent? I w jakim wieku jest chłopak?

Gość bummmmm.......
ja tez jestem zchłopakiem krótko ale pomysłów mam ja np kupuje mu maszynke do golenia elektryczna z dobrej firmy ale jeszcze nie wybrałam jaką ale myślałam jeszcze nad tym : jakiś fajny gadżet do samochodu o ile ma np etui na kierownice np jesli ma komputer to możesz coś mu przydatnego kupic do niego zestaw kosmetyków których używa bo chyba masz możliwość podpatrzenia jak miał mój urodziny to pojechalismy do galerii i wybrał sobie koszule a ja mu ja za sponsorowałam na urodziny ja takie miałam pomysły np

Gość atramencik
Za 200 zł kupisz już myslę całkiem fajne perfumy. Może być też np. koszula, swetr, fajny komplet typu szalik i czapka. Wspomniana wyżej maszynka do golenia też jest ok. Ewentualnie jakaś pyszna kolacja we dwoje w fajnej knajpce a do tego jakiś drobiażdżek.

Gość nitka..22
koszulka, gadżet do auta. ja ostatnio mojemu kupiłam spinki do mankietów- ale on ma lat 27, choć i 21latkowi moga sie

Gość nitka..22
książka też może być... jeśli wogóle czyta

Gość atramencik
Albo jakies markowe pióro.