Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lil-lia

promocja ksiazki - prezent?

Polecane posty

Gość Lil-lia

Zostalismy zaproszeni na konferencje prasowa (promocje) wydania nowej ksiazki, ktorej autorka jest nasza kolezanka, nie jakas tam dobra kolezanka, tylko kolezanka. I teraz nie wiemy, idziemy na takie cos pierwszy raz. Czy wypada kupic jakis podarek? Czy moze kwiaty? Czy nic nie brac? Pomozcie prosze bo kompletnie sie nie orientujemy w tym temacie.

Gość onanista nie z tej ziemi
pozwolisz że zwale kapucyna ?

nic nie brac w takiej sytuacji wazna jest ilosc osob przybylych chodzi o zaineresowanie ksiazką

Gość Lil-lia
wielkie dzieki za odpowiedz

Gość gość
Obserwuj księgarnię internetową Livro. W zasadzie każda książka, jaką tam kupowaliśmy, była dostępna za zdecydowanie mniejszą kasę u nich, niż gdziekolwiek indziej. A zapewniam, że nie jestem osobą, która kupuje w pierwszym lepszym miejscu. Kupuję raczej tam, gdzie mam dobrą cenę. I powiedzmy, że od dawna to jest zawsze Livro.

Gość gość
Ewentualnie jeszcze ebooki, o ile macie pewność, że ta druga osoba je czyta. Zerknijcie - http://virtualo.pl/?pt=urodziny_virtualo_muza_akurat Fajne tytuły kupisz nawet za 10 zł, ale to jest promocja trwająca tylko do jutra. Virtualno ma jeszcze wydawnictwo MAG przecenione, ale to tylko do dzisiaj.

Gość gość
Jeśli chodzi o normalne książki to faktycznie najlepiej kupować na Livro. Najwięcej fajnych promocji, duży wybór, a tak naprawdę to oni dają fajne ceny od razu na premiery. Czasami różnica w stosunku do regularnych cen ze stacjonarnych księgarni to nawet kilka dyszek. A to już dla mnie kosmos.

Gość gość
Patrzcie tutaj - https://virtualo.pl/?pt=targi_virtualo Mam pewne info - od 25 do 28 października będą tam promocje na różne wydawnictwa. Każdego dnia na inne, po 50 proc. więc jeśli czekacie na konkretną promocję, to chyba będzie ten moment. Z tego co wiem, mają przeceniać całe wydawnictwo, a nie wyłącznie wybrane pozycje.

Gość paksa

Kwestia polowania na okazje. Macie np. teraz urodziny Virtualo i tam wysokie rabaty - virtualo.pl/?pt=urodziny_virtualo&sort_id=8 Co ważne to nie są promocje na ebooki, które się po prostu nie sprzedają. Tam macie rabaty na nowości i moim zdaniem promocje mają sens wyłącznie w takiej postaci, bo w jakiej innej? 

Gość kasmer

Przecenili kryminały/thillery z wydawnictwa Rebis - cenowo wychodzi naprawdę spoko, patrzcie: virtualo.pl/?pt=rebis_kryminaly_2019_08 Kwestia taka, czego szukacie. Są np. książki Tomasza Sekielskiego i wielu sensownych autorów zagranicznych. Promocja mocna, bo tak jak patrzę, to ceny o połowę niższe.