Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość interesujaca

Ile zarabia prostytutka?

Polecane posty

Gość interesujaca

ktos wie?

Gość dziffffaczna
srednio 300 za godz...zalezy od dnia...nie jestem pazerna 3-4 na dzien mi styka;) Policz sobie sama:)

Gość interesujaca
a wielu jest klientow?

Gość
na włąsne reke ? :O

Gość interesujaca
wlasnie nie na wlasna, taka co w lokalu pracuje

Gość
kilka dobrych tysiecy na miech 8? 10 ? 12 ?

Gość interesujaca
No bo to ciekawe, jak se czytam czasem ogloszenia, to agencje obiecuja 30tys minimum, w warszawie w lokalu. To raczej niemozliwe nie?

Gość dziffffaczna
zalezy od i od predyspozycji...sa panowie co nawet w marasie pociagna..ja nie narzekam...szybka kaska i jeszcze mam full przyjemnosci:))

Gość dziffffaczna
Jak jest facet..powiedzmy bardziej napalony to mozna i wyciagnac 1000 za pol godz..wszystko zalezy od podejscia:))

Gość interesujaca
ale w agnecji dziewucha dostaje 100zl za godzine, to ile moze miec klientow, 3-4 dziennie, to ni chu chu mi 30tys nie wychodzi :)

Gość dziffffaczna
agencja agancja ale zawsze mozna cos przyrobic na boku...trzeba tylko umiec:)) Ja tam nie narzekam:) Mam swoj dom , luksusowy samochod i sponsorow co nie miara...zyc i nie umierac:))

Gość interesujaca
czyli jak to sie robi/ przerabia na boku? :)

Gość ja wyciagam min 3000 za numer
mam paru sprawdzonych klientow, jestem na telefon nie w Agencji, umawiam sie z jednym pare razy w miesiacu, czasami placi extra 2000 jezeli mam mu towarzyszyc cala noc (wtedy przewaznie gdzies jedziemy poza miasto). czasami inny zabiera mnie ze soba w delegacje czy na wczasy oprocz placenia za mnie stand. zaplaty za bilety, pokoje w hotelu, wyzywienie, 'pamiatki' itp. dostaje od 5 -7tys za tydzien :classic_cool:

Gość dziffffaczna
Jak macie ochote na mnie mowic pospolita dziwka to sobie wypraszam:P Jestem ta luxusowa:))) Swoja wartosc znam:)

Gość dziffffaczna
Ja wyciagam....standart:) Nawet nie gadam o sponsorowanych wyjazdach bo to kosmos:P Przynajmniej dla tych zwyklych dajek:P

Gość dziffffaczna
Spierducham stad bo mezowi tez czasami musze dac za darmoche:P Ale dobre i to..przyjamniej sie nie czepia i jest zadowolony ze co chce to ma:) Bye Bye:)))

Gość jakakakak
ja pracuje tylko z vipami moj chroniarz bierze polowe kasy miesięcznie potrafie zarobic nawe do 20 tyś - przy czym mam 5 stałych sposorow płaca na miesiąc do 6 tys . ale zwykła dziwka jak ma 5 tys na miesiac to jest dobrze :/

Gość jakakakak
dziwi mnie jedynie jak tu dziewczyna napisała ze ma z tego przyjemnosc :/ gowno prawda ja z zadnym nawet z tymi przystojnymi przyjemnosci nie mam :/ choc dbam aby kazdy myslał ze jest bogiem :P patrze na nich jak na bankomat i mi ich zal a im zapewne - mnie :) prosty układ :) wasnie umawiam sie z facetem na cały weekend w tajemnicy przed moim "ochroniarzem" i ten daje mi na reke 6 tys za weeken w spa za ktory tez placi hehe zyc nie umierac :)

Gość jestem prostytutką
Ja też dużo zarabiałam, ale skończyłam z tym

Gość tania tania
Ok 15 tys / mies