Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Husky

Kocham was

Polecane posty

no nie wiem, mam takie fantazje ze uprawiam seks z 5 kolesiami :D ale nie ciagnijcie mnie za jezyk, wykorzystujac fakt ze mam za soba cale wegierskie biale winko za soba i biore sie za drugie :)

oj ale to tylko fantazja.... napewno w realu bym czegos takeigo nie chciala.

uwielbiam jak mezczyzna ma takie obcisle bokserki... kreci mnie to na maksa!!! moge do woli poobserwowac jego ukryte skarby/poprostu wymiekam i pojawia sie u mnie bezwarunkowy odruch rozkladania nog. jajajaja.. ostatnio b. czesto z tego powodu bywam na basenie :P

ej ale to tylko fantazje. ot poprostu takie mysli. czasami nawet fantazjuje o gwalcie, murzynach, orgiach :D no i co z tego ;)

w trojkatach bylam więc to raczej dla mnie nic nie osiagalnego:D a w parze to najczesciej. jak sie napatrze na basenie na takie cialko.. mmm jeszcze ma te obcisle kapielowki. mozna sie nabawic nerwicy :D a podobno to kobiety chodza i sprowadzaja na manowce..

ja bylam w trojkacie jedynie dwie kobiety na jednego faceta

Kant dupy fajna cipcia, polizałabym :) mniam. ale stracilam juz rachube, ty jestes k czy m? czy kobieta bi?

bardzo fajnie. w sumie to zawsze mialam ochote sie pobawic z moja psiapsiula i zawsze sie jakis facet napatoczył i traktowalysmy go jak swoja erotyczna zabawke :P

ja z moja sie tez dlugo znamy. od liceum. to bardzo zcementowalo nasza przyjazn. wazne jest zeby dwie osoby tego chcialy. u nas tak bylo wiec nic nie stoi na przeszkodzie, zeby zrobic sobie dobrze.. a ona ma takie duze piersi i zupelnie inna cipke niz ja.. mmmm :)

pozatym kobiety zupelnie inaczej robia minetke niz mezczyzni.. zdecydowanie lepiej!!! ale to tylko moje osobiste obserwacje ;)

no i zawsze latwiej bylo nam przeleciec jakiegos fajnego faceta. organizowalo sie spotkanie we 3... wyglada zupelnie niezobowiazujaco, wkoncu to 3 osoby nie 2.. popilo sie.. pogadalo, potem my dwie sie zaczynamy miedzy soba bawic. i jeszcze nie zdazylo sie zeby koles sie nie przylaczyl :P

uwiodlysmy tym sposobem nawet nauczyciela z liceum.... ale to nie nasza wina ze byl taki przystojny i zawsze taki elegancki co mnie tez kreci..

my tez mamy swoich facetow. zaden z nich nie ma nic przeciwko jak idziemy ze soba do lozka czy ogolnie z kobieta. dla mnie to tez zadna zdrada. ale jednak ze swoim facetem to bym trojkata z inna laska nie chciala.. o nie!

z czym niby wkrecam? z nauczycielem?? to taki typ byl, poprostu. straszny pies na baby:P sam mi dal numer telefonu.. dalej sie jakos potoczylo.

teraz obie mamy ochote na wykladowce od filozofii.. ale z nim to raczej niemozliwe:P pozatym mamy swoich facetow więc seks z innym mezczyzna nie wchodzi w gre :) ale specjalnie z tego powodu nie rozpaczam. a swojemu misiowi to juz wiem co kupie na mikolajki.. obcisle bokserki.. mmm pyszotka

po % robie sie strasznie glodna...... wlasnie wcinam kielbaske hihi ;)

Gość hgkigki7y8
˙ǝzɹoʍp ɐu ʞʎzɔzsǝp ʎuʞęıd ʇsǝɾ ¡¡¡ǝıɔɾɐʍɐʇsʍ ˙ɯoʞɹnzɔzs ɯʎʍozɔńɐɹɐɯod ɯıʞʇsʎzsʍ ʎɹqop ńǝızp

ja tez chcialam schudnac, ale doszlam wkoncu do wniosku, ze po co mi dieta? faceta mam, ktory mnie bezwzglednie kocha. nie potrzebuje sie uganiac za innymi bo i tak jestem wpatrzona w moje slonce. kocham siebie i dobrze mi z moimi 58kg!!! kobieta troche cialka musi miec!!!!!! ot co! :):):)

pozatym diety u mnie zawsze sa zwiazane ze stresem i nerwami. wkoncu to zaakceptowalam i w zime zawsze waze cos kolo 60kg. na lato zawsze jakos tak samo przez sie mnie odchudza do 55 :) a wtedy czuje sie super. wiec wale i nie katuje sie dietami :P

Gość ihohho
ЊЇЇ؂؂؁؋؏