Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mimi69

ZACZELAM 1.12.2009 Z WAGA 67,5 KG. CEL 52 KG

Polecane posty

A co tu tak pusto? aaaaaaaaale ----> luzik, jeszcze nie jeden sylwester przed Tobą:) nie jedne wakacje, nie jedna impreza; odrobina wysiłku i konsekwencji i całe życie będziesz się cieszyła ładną figurą:) SchoolGirl -----> witamy, witamy:) Jak trzymacie się na diecie w te cholerne mrozy? Czasem myślę, że odchudzanie w zimę, to kiepski pomysł - mam permanentne wrażenie, że jestem mrożonką...:/ U mnie szału nie ma - dzisiaj na wadze 61,0. Chociaż z drugiej strony - zawsze to jakiś postęp:) Pozdrawiam cieplutko

Gość aaaaaaaaale
ja dzis odeszlam od kopenhaskiej. tydzien, nie schudlam nic. nie wiem nie rozumiem dlaczego.ale dalej pozostaje na diecie tzn jem malo i lekkie, np. na obiad szpinak i rybe gotowana z cytryna, na kolacje salatke z pomidora, wina nadal nie tykam.chyba wierze ze stanie sie cud z ta sukienka i jednak jakos w nia wejde.nie wiem jzu co sobie mysle i po co kontynuuje.jestem strasznie rozczarowana.

"nie wiem nie rozumiem dlaczego.ale dalej pozostaje na diecie tzn jem malo i lekkie" - właśnie dlatego - jesz zbyt mało i pewnie nieregularnie i rzadko! Organizm MUSI wiedzieć, kiedy i ile jedzenia będzie dostawał - i że będzie je dostawał. Inaczej w ogóle nie będzie chciał spalać tłuszczu:( Pradoks polega na tym, że żeby schudnąć, trzeba jeść. Ja też dawno temu, kiedy jeszcze byłam młoda i głupia przechodziłam przez to, co Ty. Dopiero wprowadzenie stałych pór posiłków i odpowiedni bilans odżywczy spowodowały, że waga poleciała w dół.

Gość aaaaaaaaale
dzieki zastosuje sie. ale dzis waga pokazala kilogram mniej!!!!

Hej kobietki, napisałam jakieś 24 godziny temu posta ale mi go zjadło,i już mi się nie chciało. A ja jakoś się trzymam, dobrze ze święta się zbliżają, to mam ogrom pracy w domu-wiec pot się leje strumieniami, dodatkowo przez te trzy dni-do środy nie będzie jednej koleżanki w pracy to będzie zapierdziel konkretny---też na plus;) jutro napisze czy udało mi sie .....cos Trzymam też za was kciuki---piszcie co słychać:)

aaaaaaaaale ---> gratuluję:) oby tak dalej:) U mnie też totalna gorączka i w pracy i w domu. Nie wiem, w co ręce włożyć; masa spraw do pozałatwiania i tylko 3 dni... Pozytywne jest to, że od wiglii do nowego roku mam wolne, więc wyżyję się wreszcie na desce:) O ile śnieg mi nie stopnieje:D No i powoli przygotowuję się do odpierania ataków rodziny przy świątecznym stole - "no zjedz coś jeszcze";) pozdrawiam

Gość aaaaaaaaale
ja 4 kg mniej diete utrzymalam cale swieta (ale nie kopenhaska) salata, brokuly itd. NIC zakazanego ani lyka wina nic. wejde w te kiecke.

Gość aaaaaaaaale
no dziewczyny. dzis rano waga pokazala 60 kg czyli o te 5 mniej co chcialam. przymierzylam sukienke i zapinam sie bez najmniejszego problemu!!!!!

Allleeee bardzo ci gratuluje, ja jeszcze w wigilię miałam 58- moze nie jeszcze a w końcu, ale po tych 4 dniach-mimo ze nie jadłam ciast ani innych "dopalaczy kalorycznych", to jednak było więcej wszystkiego a mniej ruchu poza tym dostałam okres wiec zważę sie za dwa, trzy dni:) Ale- ale;) tobie gratuluje:) i wagi i sukienki;)

Allleeee bardzo ci gratuluje, ja jeszcze w wigilię miałam 58- moze nie jeszcze a w końcu, ale po tych 4 dniach-mimo ze nie jadłam ciast ani innych "dopalaczy kalorycznych", to jednak było więcej wszystkiego a mniej ruchu poza tym dostałam okres wiec zważę sie za dwa, trzy dni:) Ale- ale;) tobie gratuluje:) i wagi i sukienki;)

Gość aaaaaaaaale
dzieki rozwielitka!!!!!!!! w sylwestra w sukience na grzbiecie zaczynam jesc normalnie! uwaznie, ale normalnie! i napije sie wina! szczesliwego nowego roku!

Gość aaaaaaaaale
dzieki rozwielitka!!!!!!!! w sylwestra w sukience na grzbiecie zaczynam jesc normalnie! uwaznie, ale normalnie! i napije sie wina! szczesliwego nowego roku!

Gość wibrator z drewna
i dobrze robicie laski, nie ma nic gorszego jak obwisajacy tylek czy cyc! laska - tylko chuda!