Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracowniczka gazety

czy w firmach których pracujecie jest widoczny kryzys ?

Polecane posty

Gość pracowniczka gazety

i jak się objawia ? czy wręcz przeciwnie -nie widzicie różnic w działaniu i dochodach firmy. :-)

Gość pewnie że jest widoczny
pracuje w państwówce, podwyżki nie widziałam od połowy ubiegłego roku, nie mówiąc o dodatkach czy premii:o

U mnie kryzysu nie ma. Pracy wiecej niż jeszcze przed rokiem. Klienci lepsi, więcej kasy zostawiają. Czasami nie wiadomo za co sie zabrać. Na poczatku roku były problemy z płatnościa faktur przez klientów więc to może oznaka kryzysu ale nie naszego tylko naszych klientów.

A jezeli chodzi o finanse to na poczatku roku dostałam podwyżke. Premie mam uzalezniona od wpływów za zlecenia wiec jest lepiej niż było. Jako dodatek do pensji mam od wakacji karnet na basen i siłownie. Na Świeta na pewno tez cos dostaniemy.

Gość pracowniczka gazety
Britnej z Pirs -ale powiedz chociaż jaka branża firmy pewnie że jest widoczny--nie widziałaś podwyżki od zeszłego roku ? :-D Umnie dziewczyny w biurze nie widziały podwyżki od 6 lat a pracują i im zależy , szukają ograniczeń gdzie się da

Gość ale kiedy się tu zatrudniałam
dostałam gwarancję ze do końca tego roku będę zarabiała 2500 brutto, a zarabiam 1800:o

Gość pracowniczka gazety
zauważyłam że dużo firm bogatych właśnie dba o reklamę i wizerunek firmy więc z tym na pewno nie ma problemów gazety utrzymują się dzięki reklamodawcom, gdyby nie oni nie opłacałoby sie drukować nawet

W firmie w której pracuje moja mama widać kryzys (firma obuwnicza). Zwolniona została połowa pracowników. Zostali tylko przodownicy pracy.