Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pain au chocolat

zaraz mnei cos trafi!!!!!!!!!!11

Polecane posty

mieszkam z blizniaku a sasiedzi sobie postanowili uradzic remont gruntowy u kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 od 7 rano wierca mi za sciana tak ze sie cąłu budynek trzesie kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo im zaraz wpierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa musialam sie wygadac:/

Gość co za palantka
idz idiotko i nie rób z siebie księzniczki

10:03 [zgłoś do usunięcia] nie przeklinaj szmato nie zachowuj się jak idiotka , to po co piszesz takie rzeczy tu jak ch*j cie to obchodzi szmato pisze to zeby cie powkurwiac:classic_cool:

Gość ololhghgbhf
jestem z toba to tak wlasnie jest jak ma sie sasiadów za sciana

Gość eeee ale osochozi
:o

Gość mnie tez to wkurw
mnie tez wkur wiaja remonty sasiadow...masakra poprostu ale maja prawo i trudno

no niestety:/ wymieniaja instalacje i huk jest niemiłosierny:o rozumiem godzinke dwie ale oni jzu tak od 2 dni:/ zaraz sie tu znajada obroncy iscisnionych wiem:o ale nie wierze ze was bo ty nie kurwilo po pewnym czasie

a mnie najbardziej denrwoja chlopcy za sciana ;/ Nie wiem czy to jacys studenci czy cos, ale zbeiraja sie w grupke i juz 2 noc imprezuja;/ Znacyz sie muzyki nie slychac ;/ ale starsznie sie dra;/ gwizdaja , krzycza, wyklinaja, tluka sie, nie wiem niedlugo mi sie sciana zawali ;/ bo nei wiem co za palant skonstruowal ten blok, ale miedzy sasiadami mamy sciane gipsowa ;/ a miedyz pokojem moim , a mojej siostry sciana jest normalna ;/