Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXpleasurexx

Szczuple kobietki z duzym biustem

Polecane posty

a wzrost wcale nie idzie w parze z wymiarami pod biustem

Gość tak ale raczej rzadko się
zdarza, żeby kobieta która ma 170 cm wzrostu i waży 49 kg miała pod biustem 80 cm

to też zależy od budowy anatomicznej, czy kobieta jest szeroka w klacie czy też wąska

Gość ja też tak mam podobnie
też mam ok 70 D-E przy 170 ale co z tego że mam proporcjonalne wymiary tzn 94/70/94 niby L standardowa ja nie dobiore żadnego kostiumu na siebie bo najczęściej jest tak że jak w biodrach i w pasie dobry to w biuście za ciasny (a niby cycki z biodrami mają mieć po równo) a jak w cyckach dobre coś to w dupie 20cm odstaje ...i najlepiej szyć

Gość MARGARTEETA W.
Ja również mam duży biust,ale dlatego że karmie...

Gość no bo wcale tak NIE jest
ze ciuchy sa szyte na proporcje MM czyli 90-60-90,nie chodzi mi o dokladnie te wymiary, ale wlasnie o to, ze bisut i biodra takie same i w przyblizeniu wieksze od talii o 30 cm. zwroccie uwage na tabelki na metkach ciuchów - szyte sa one na figury, gdzie biust jest o ok. 10 cm mniejszy niz biodra, a talia jest 20 cm mniejsza niz biodra, czyli przykladowo - 85-75-95

Gość kenzoo
a masz 80?

Według BestBra - 70J (!) , a dotąd kupowałam 75DD i w sumie pasuje a biust wygląda atrakcyjnie. Brzuch: Płaski. Brzuszki i woda, oto sekret. i nie mam żadnego silikonu :)