Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXpleasurexx

Szczuple kobietki z duzym biustem

Polecane posty

Gość XXpleasurexx

Hmmm zastanawiam sie jak duzo jest szczuplych kobietek z duzyn biustem mysle ze to dziala bardzo kuszaco na mezczyzn..... czy ktoras z Pan ma duzy biust i plaski brzuszek....

Gość xxpleasurexx
Ognisty pocalunek szczerze mowiac to bardzo sporadycznie mozna spotkac taka kobietke :P a tu prosze po 5 min odzywa sie szczesliwa posiadaczka :) jakie masz wymiary?

Gość nie słyszałeś o silikonach
palancie?:P

Gość Wyślij wypowiedź
Ja 54 kg , 75D

49kg, 75 C-D, ale ja niziutka jestem.... nie ma się czym chwalic, nie lubię swoich piersi

Gość xxpleasurexx
hmm gosciu pokaz troszke inteligencji ze swojej strony i nie pisz o silikonach jakbys troszke pomyslal to rozmawiamy o naturalnym biuscie :) hmm ach szkoda ze tutaj fotek nie mozna dolaczac :) z checia bym sie przekonal jakie ladne biusty maja nase polskie slicznotki :)

Gość xxpleasurexx
hmm gosciu pokaz troszke inteligencji ze swojej strony i nie pisz o silikonach jakbys troszke pomyslal to rozmawiamy o naturalnym biuscie :) hmm ach szkoda ze tutaj fotek nie mozna dolaczac :) z checia bym sie przekonal jakie ladne biusty maja nase polskie slicznotki :)

oj współczuje, widze,że ja nie mam tak źle. A wszyscy myślą,że to tak dobrze, ja bardzo chętnie zamieniłabym się na jakieś B

Gość xxpleasurexx
Ja tam bym nic nie zamienial kobietki z dyzum biustem przyciagaja wzrok facetow :P a jak wiecie jestesmy wzrokowcami co nie oznacza ze interesuje nas tylko wasz biust :P

Gość xxpleasurexx
Czy ktoras z Pan dysponuje moze aktualnym foteczkami :)

Jasne jasne, juz nie raz się o tym niestety przekonałam:) ciekawe czy jak owa fajna dziewczyna miałaby miseczkę A, to też zwracalibyście na nią uwagę:) ja najbardziej żałuję,że nie mogę zakładać bluzek z takim wyciętym dekoltem, bo od razu całe cycki na wierzchu, zresztą nie oszukujmy się z takimi piersiami raczej bez biustonosza nie da się wyjść

Gość a może być płaski brzuszek
i nieduże cycki? Takie 70B?

Nawet jakbym dysponowała to nie jestem na tyle szalona,żeby je tak upubliczniać:)

Gość xxpleasurexx
mysle ze gdyby byla fajna i miala miseczke A :P to i tak bym sie nie oparl :P

Gość a czym się kusi
łapie, przyciąga kobietę? :)

Gość dertertew
ja mam malutki biuścik i duży tłuszczowy brzuch. Chciałbyś go pomacać? Chciałbyś pobawić się moimi oponkami? Gdy podskakuję, mój brzuch cudownie faluje i huśta się na wszystkie strony. Chciałbyś zanurzyć w nim twarz?

Gość ja jestem fajna i mam
miseczkę B, ale już mnie ktoś złapał :)

Gość xxpleasurexx
eh racja levviatan :) madre slowa :) szkoda tylko ze Panie pisza a dowodow nie widac :) bede mile zaskoczony jezeli otrzymam na maila jakas slodka focie :) sa na tym swiecie jeszcze jakies szalone i odwazne kobietki???!!!

Gość xxpleasurexx
brunecik.81@o2.pl

Gość szalone i odważne
ekshibicjonistki? Włącz sobie redtuba zboczuchu.

Nie muszę nikomu udowadniać:) zadowolona z moejgo biustu nie jestem ale precież nie zmniejszę, ale facetom sie zawsze podoba:)

Gość xxpleasurexx
red tube jest dla dzieci :P szukam cos realnego :P

Gość xxpleasurexx
narzekacie tutaj na biust ale kobetki znane sa z tego ze lubia kusic a wiec zakladam sie ze zadna z was by nie chciala sie pozbyc swojego biustu :P C czy tez D

ale mi nie trzeba współczuć, ja z biustu się akurat cieszę, mógłby być nawet większy, tylko z ubrań w PL nie bardzo i szlag mnie trafia, jak ktoś mówi, że ubrania szyte są na modelowe wymiary i nie można nic znaleźć dla normalnej kobiety, bo w pasie się nie dopina, takie to malutkie wszystko teraz tiaaaaa