Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asgdsfgdsf

zarabiam więcej od faceta

Polecane posty

Gość asgdsfgdsf

Mój facet zarabia 1200 zł, ja zarabiam 3 razy więcej. Niby wszystko jest ok, kochamy się, mieszkamy razem, ale jednak wewnątrz mnie coś boli - nie tak powinno być. Mam jednak jakieś wewnętrzne poczucie, że to facet powinien zarabiać więcej, a nie kobieta. Jeśli są jakieś niespodziewane wydatki - bierzemy z mojej pensji. Opłaty - z mojej pensji. Wiem że to nie jego wina, ale źle się z tym czuję.

Gość jestes pusta ...
skoro tak ci to przeszkadza to go zuc, po co ma byc z taka pustka idiotka. A pozniej sie dziwicie, ze faceci uwazaja nas za materialistki ;/

Gość jak ci to przeszkadza
to zmień pracę na taką za 1100, wtedy facet będzie zarabiał więcej:) Ja również zarabiam więcej niż mój mąż, co wynika z realiów zarobkowych wykonywanych przez nas zawodów i jakoś mi to nie przeszkadza.

Gość ertghyjujthjgdf
to teraz pomysl jak czuje sie 90% facetow/mezow pomijajac jak wiele kobiet w ogole nie pracuje tylko bierze kase od meza

Gość mój wcale nie pracuje i jakos
:-o

Gość venom
ku...a jak ma się czuc wiekszośc facetów którzy więcej zarabiają nie się co oszukiwac a kobieta bierze na opłaty z jego kasy..o ile pracuje w ogóle..???!!!!! dla nas to codzienność a tu paniusia ma problem. więcej zarabiasz-więcej płacisz tak to jest

Gość dfsfds
"Swoją drogą gdzie płacą 1200 zł? " odezwal sie warszawiak, ktory mysli ze w calej Polsce pensja zaczyna sie od 2000/m-c :o i pochwal sie, ile ty zarabiasz

Gość co sie czepiacie Autorki
Na jej miejscu też byście się źle czuły - jako kobiety zarabiające 3 razy wiecej bo to jednak na facecie mimo wszystko nadal spoczywa utrzymanie rodziny a mężczyźni źle - no bo facet ma przecież honor i musi źle sie z tym czuć.

"odezwal sie warszawiak, ktory mysli ze w calej Polsce pensja zaczyna sie od 2000/m-c i pochwal sie, ile ty zarabiasz" :o Zakładam, ze mieszkają w tym samym mieście skoro mieszkają razem. Więc skoro ona zarabia 3600 zł to jestem ciekaw czym on się zajmuje. :o🖐️

Gość dfsfds
ok, ale pytanie zadales tak, jakby pensja 1200 byla czyms bardzo dziwnym i rzadko spotykanym

Gość ty mi powiesz
że na jej miejscu też byśmy się tak czuły , bo wiesz to przepraszam skąd ? :O:O Mój mąż też zarabia mniej niż ja i do głowy by mi nie przyszło robic z tego problemy :O Następny mądry co myśli że w całej Polsce się zarabia po 5 tyś :O

Gość Ja zawsze zarabialam wiecej od
moich facetow... ex - 900 zl, ja 1800, obecny 1600 - ja 2400... no i coz... tak sie zycie ulozylo. A moim zdaniem powinno byc tak, ze facet Ci pomaga, a Ty jemu i ze sie kochacie. Reszta malo wazna. Zreszta wole, zeby on zarabial 1000 zl a ja 3000 niz zeby bylo odwrotnie, a on byl totalnym leniem, balaganil, nie sprzatal i czekal az mu obiad ugotuje

Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) Zakładam, ze mieszkają w tym samym mieście skoro mieszkają razem. Więc skoro ona zarabia 3600 zł to jestem ciekaw czym on się zajmuje. Moj ex mieszkajac w tym samym miescie zarabial polowe do 1/3 mojej owczesnej pensji. A odpowiedz brzmi: ja jestem grafikiem, on byl nauczycielem (z powolania).

Gość prawik co z tego ze mieszkaja
w jednym miescie? jeden jest lekarzem a drugi smieciarzem

Gość jak ci to przeszkadza
No właśnie, ja wolę, żeby mój facet wykonywał swój zawód z pasją i zarabiał mniej niż żeby się męczył w pracy tylko po to, żeby przynieść do domu więcej kasy niż ja.

Gość kretynów nie sieją
Wielu ludzi chciałoby mieć tylko takie problemy. Jesteście zdrowi, macie pracę, wszystko gra a Ty szukasz dziury w całym...

Gość poza tym idz rano pod UP
to zobaczysz ile ludzi nie ma wogole roboty i te 1200 wzieloby z pocalowaniem reki:O

Gość w hipermarketach pracuje
się za 700 zł, na 3/4 etatu bo na pełny etat nie chcą przyjmować

Gość a ja bym się czuła świetnie
bo miałabym więcej do powiedzenia,niestety mój mąż uzależnia swoje decyzje od tego,że więcej zarabia(np.chce nowy sprzęt to kupuje,ja chcę nowy,to już jest problem,itd...)

Gość poczytaj o tym co to
równouprawnienie tępa cipo 🖐️

To jest szerokie pojęcie nawet tyczy kwestii finansowej! Może i jestem tępa cipa ale ty jesteś chamska! Chciałyśmy być na równi z facetami to niech nie narzeka,że jej facet zarabia mniej. Niech się cieszy, że może zapewnic im odpowiedni byt.

I mój facet zarabia wiecej ode mnie i jak placi za jednym zamachem 3 stówki za fajeczki na caly miesiac to wszystko jest oki. Gorzej jest jak ja chce nowe buty za polowe tej kwoty. Wtedy jest wielkie przeliczanie a na koniec i tak nie ma kasy... I tak zle i tak nie dobrze.

Ja zarabiam więcej od mojej żony i żadne decyzje nie są uzależniane od tego, które z nas zarabia więcej. Jest to głupotą. Małżeństwo to związek, w którym majątek jest wspólny. Przy założeniu, ze sobie ufamy i nie podpisywaliśmy intercyzy ;)