Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejkaaaaaaaaaaaa

Cekiny-czy s teraz na czasie?

Polecane posty

Gość hejkaaaaaaaaaaaa

Chce kupic cekinowa kiecke na Sylwka ale nie wiem czy sa teraz modne:-/

Gość 5fyu45
jak najbardziej sa na czasie!

Gość uygfuf
sa jak najbardziej modne w tym sezonie i wszystko co sie swieci i blyszczy.

Owszem. W sklepach roi się od tunik, bluzek, sukienek całych z cekinów.

Gość 9kp8k9j
no wlasnie dlatego ze na czasie zrezygnowalam dzisiaj z zakupu wlasnie sukienki z cekinami.Postawilam raczej na dodatki,torebke z cekinami.Nie chce by ktos maila sukienke z cekinami jak ja:-/

Gość 68yo67l7
te wyzej pokazane kiecki nie podobaja mi sie

Żadna filizofia. Co roku im bliżej sylwestra i karnawału cekiny są bardzo HOT HOT HOT. Na sylwestra chyba nic cekinowego bym nie założyła, dla przekory, żeby wyglądać inaczej ;) Natomiast bardzo podoba mi się pomysł noszenia cekinowych na codzień :) np. takie cekinowe legginsy: http://szafa.pl/c1579996-cubus-rurki-cekinowe-cekiny-legginsy-slim-fit.html

Gość wsiowa dziołcha
anxipanxi popierdolilo Cie chyba :o Kto normalny w takich cekinach bedzie zasowal na codzien? dziewczyno zejdz na ziemie Poza tym gdyby one byly takie super na codzien, to bys sama w nich zapierdzielala a nie robila marna reklame na cafe i probowała je komus wcisnać jako HOT HOT HOT towar:O Zenujaca jestes

Gość zxcvbn
na codzien to napewno nie ale getry sa fajne,zreszta ostatnio sobie takie kupiłam:)

Kogoś bardzo poruszyła moja wypowiedź, skoro musiał użyć wulgaryzmow aby dać upust swoim emocjom. Ciekawe czy na żywo też byś była taka "wyszczekana" :) Moda jest dla ludzi, cekiny też. Ale ktoś tak ograniczony jak Ty tego nie pojmie najwyraźniej :) Pora abyś zrozumiała że są gusta i guściki a Twoj styl nie jest tym jedymym. I najwyraźniej nie wiesz co się teraz nosi, więc doedykuj się troszeczkę zanim ośmiesysz się publicznie następnym razem. A teraz powyklinaj sobie troszczeczkę, bo w tym na pewno górujesz nade mną :) Gratuluję!

Gość R.nadmorska
a mi się te legginsy bardzo podobają - świetny element stylizacyjny! Można do nich założyć dłuższą tunikę w kolorze fuksji np, albo kobaltowym i będzie super!