Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffg

Sposób na piekne,falowane włosy

Polecane posty

Gość dffg

Mam problem z moimi włosami bo sa falowane,ale przez pierwsze 2 dni po myciu sa poprostu brzydkie,wygladaja tak jakbym układała je za pomoca ogromnej,okragłej szczotki.grzywka i krótsze pasma przy twarzy tak brzydko wywinięte a reszta włosow to taka jedna wielka,napuszona fala.Dopiero 2-3 dni po umyciu jak są troche przetłuszczone to robią się takie małe falki-loczki i wyglada troche jak włosy Kristen Stewart,ale pierwsze dni po umyciu to masakra.I układaja sie tak tylko jak zmocze woda i pójde spac,ale nie zawsze sie tak ukladaja bo jak spię w jednej pozycji to tylko przyklapuja,a układanie na pianke nic nie daje,dosłownie nic bo mam grube włosy.Macie może kosmetyki które dobrze podkreślą skręt,albo jakieś upiecie które da efekt małych loczkow tylko nie warkocze!Nie wiem czy wogóle to możliwe,ale pytam.może ktos ma taki problem i sobie z nim radzi :D,uf.to sie rozpisałam

Gość dffg
dla uściślenia "albo jakieś upiecie które da efekt małych loczkow" chodzi mi o to,że każde pasmo oddzielone i pofalowane,nie loki.Dla porównania jak ma sie kręcone włosy to ma sie duzo loków a niejedn mega lok,tak samo chcę dużo oddzielonych fal,a nie jednolicie pofalowane włosy