Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ECK

Makijaż permanentny

Polecane posty

MAKIJAŻ PERMANENTNY Kurs makijażu permanentnego kierowany jest głównie do kosmetyczek lub wizażystek chcących poszerzyć ofertę oferowanych usług o bardzo popularne obecnie usługi. Na kurs zaprosić też możemy inne osoby, lecz z wykształceniem minimum średnim. Celem kursu jest takie przygotowanie kursantki, aby mogła samodzielnie wykonywać całkowitą usługę makijażu permanentnego (brwi, ust i oprawy oczu). Program kursu: - Przygotowanie do zabiegu makijażu permanentnego - Makijażu brwi: wyrównywanie konturów, odnawianie brwi, przyciemnianie - Makijaż oprawy oczu: wzdłuż linii rzęs, zagęszczanie rzęs, przedłużanie linii rzęs, makijaż dolnych rzęs - Makijaż ust: przyciemnianie ust, korekta górnej lub/i dolnej wargi, wypełnianie ust - Wykonanie poprawek Czas trwania kursu: 64 godziny lekcyjne. Termin kursu: 18 styczeń 2010 – 27 styczeń 2010 (po 8 godzin lekcyjnych dziennie). Cena kursu: 2300 zł Jeżeli jeszcze nie jesteście Państwo zdecydowani to zapraszam do zapoznania się z: -opiniami na temat kursów w portalu trójmiasto.pl -szerszym opisem kursu na stronie www.eck.edu.pl. -Poradnikiem Wybieramy kurs na naszej stronie SERDECZNIE ZAPRASZAMY Europejskie Centrum Kształcenia Ul. 3 Maja 3 83 – 000 Pruszcz Gdański Tel. 553-59-99 e-mail: szkolenia@ eck.edu.pl

Nie wiem czy mogę w tym temacie, ale w sumie jeśli mowa jest o makijażu permanentnym i kursach z nim związanych to mogę jeszcze dodać tutaj centrum szkoleniowe new look z Warszawy. Wiem, że takie szkolenia nie są tanie, ale na przykład kupując od razu sprzęt cena szkolenia w new look jest niższa. No i ważne, że ma się certyfikat po jego ukończeniu.

Witam Ja zapisalam sie na kurs makijazu permanentnego w terminie 10-13 grudzień . Indywidualny kurs kosztuje 3500tys, natomiast kurs dla 2osob kosztuje 2500 (zakwaterowanie wliczone w cene). Szukam dziewczyny która chciałaby odbyc kurs ze mna w celu zaoszczedzenia troche pieniedzy, jesli ktoras jest zainteresowana prosze o kontakt na email akrylowe@vp.pl Ps Wybralam firme naturalny permanentny