Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Petra38

potrzebuję pracy

Polecane posty

Przepraszam,że tu przynudzam, ale muszę się gdzieś wygadać.Otóż mam 38 lat i mieszkam w Warszawie.W lipcu dostałam wypowiedzeniez firmy w której przepracowałam 15 lat.Były zwolnienia grupowe a ja znalazłam się w nieodpowiednim miejscu i czasie. Od tamtej pory szukam pracy, ale generalnie to walka z wiatrakami.Okazuje się ,że kobieta w moim wieku jest już do odstrzału.Nikt komuś takiemu nie chce dać szansy.Właściwie mogłabym się nauczyć każdej nowej pracy gdyby tylko ktoś podał mi rękę.Jestem po studiach (zarządzanie i marketing oraz ekonomia) W swoim życiu uczyłam się czterech języków.Co prawda każdy mam opanowany w stopniu podstawowym, ale żeby szkolić się dalej trzeba mieć pieniądze.Mam też ochoitę iść na studia podyplomowe ale też nie mam za co i nie wiem w jakim kierunku się kształcić.Dodam jeszcze,że nie jestem jakąś pokraką.Wręcz przeciwnie.Jestem atrakcyjną kobietą.Jedyny mój minus to, toże nie mam wiary w siebie .I tak to wygląda. Zaczynam popadać w stany depresyjne, bo boję się ,że nie znajdę pracy.

Dzięki za zrozumienie i dobre słowo.Widzę,że tu ogólna znieczulica panuje.

Gość Ewaldi
chyba żartujesz, w Wawie nie możesz pracy znaleźć ? raczej powiedz, że chodzi o zarobki i poniżej 3000 zł. nie zejdziesz ściemniasz , przyjezdni jakoś sobie radzą :)

Petra doskonale Cie rozumiem i wspolczuje :( z tego co piszesz to masz super predyspozycje wiec do dziela moja droga na pewno Ci sie uda znalezc super prace tylko cierpliwosci...

nie bądz sarkastyczna.Oczywiście ,że zejdę poniżej 3 tys, ale nie ukrywam ,że wolałabym zarabiać przynajmniej 3000 netto

nie ty jedna szukasz bezkutecznie dlugo pracy :/ chc ja mieszkam w biedniejszym regionie kraju wiele razy jestem odprawiany z kwitkiem bo nie mam doswiadczenia (i jak je tu zdobyc skoro nie ma pracy)

Gość ale waryjatka
szukasz minimum 3000 na rękę ? to jest ponad 4000 brutto na umowę o pracę ty chyba oszalałaś kobieto albo mieszkałaś dotąd w lesie wiesz jak jest ciężko ? taką forsę to tylko po znajomości albo na umowe zlecenie lub umowe o dzieło na normalnym etacie tyle nie dają , masakra.... wiesz ile ZUS u firma dopłaca do takiego zarobku ? ze 2 tys pffffffffffff

Nie rozumiem-jesteś młoda ambitna masz wykształcenie doświadczenie-gdzie problem

Gość Anq25
Ja też bym chciała pracę za 3000 netto...Teraz widzisz jak to jest jak się stoi w miejscu i osiada na laurach...teraz młodsi chociaż mają mniej doświadczenia znają biegle kilka języków, mają podyplomówki i kursy....trzeba było mając pracę dalej się szkolić i inwestować w siebie...a Tobie 15 lat się nie chciało...Przyjmij lepiej pracę za 2 tys z pocałowaniem ręki...zanim padniesz z głodu.

do Ang 25 Ty chyba jesteś jakaś pokręcona.Co tzn że mi się przez 15 lat nie chciało.Przecież skończyłam studia, uczyłam się języków.W międzyczasie wychowałam dziecko.Ciekawe czym ty możesz się pochwalić.Poza tym ,nie zarabiałam aż tyle,żeby ciągle inwestować tylko w siebie.Nie jestem egoistką.Chciałam głównie w syna inwestować no i mężowi też się chyba coś należy.Widać dziewczyno,że w ogóle życia nie znasz.Jesteś jak dziecko we mgle

do ale waryjatka- ty chyba jesteś z lasu.W poprzedniej pracy i to na poczcie miałam 2,5 tys netto więc jak teraz chciałaby 3 tys to aż taki szok dla ciebie.Widać ,że jesteś z dalekiej prowincji

Gość Skończyłem prawo
po roku pracy jestem na zasiłku:/