Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa20

Idę pierwszy raz do ginekologa...

Polecane posty

Gość Ewa20

Mam 20 lat i jutro idę pierwszy raz do ginekologa. Idę tak, po prostu się zbadać czy jestm zdrowa. Idę do faceta, koleżanka u niego była i powiedziała że jest bardzo sypmatyczny, mówi co robi, itd. Powiedziała tez że jest wysoki i bardzo przystojny, ma ok. 30... ale nie martwię się tym bardzo. Może macie jakies rady, jak się zachować i w ogóle...

Gość naatalaa
Ja myślałam też, że to nie będzie problem, ale juz siedząc w gabinecie tak spanikowałam, że lekarz nie zrobił nawet badania:P Wróciłam do ginekologa ale kobiety kolejnym razem;] Do dziś chodzę do lekarza - kobiety;) Tej przynajmniej mogę normalnie zadać pytania co do każdej wątpliwej i intymnej kwestii i bez stresu rozbieram się i wskakuje na fotel.

Gość Ewa20
Slyszalam ze ginekologowie czasem gwalca. Czy to prawda?

Ja też chodzę do pani ginekolog, chyba jednak jest swobodniej, chociaż trudno mi porównac, ponieważ u lekarza- mężczyzny nigdy nie byłam

TAK, gwałcą, i to zawsze od tyłu, fajny podszyw

Gość gwałący_gin
No, zdarza się że niektórzy zachowują się tak, że po wyjściu się czujesz jak ostatnia prostytutka i szmata. A na dodatek nikomu nie możesz tego zgłosić, nic z tym zrobić, bo Ci nikt nie uwierzy. Co powiesz? "Ginekolog mnie TAM dotykał"? To Cię wyśmieją, bo taka niby jego praca. Nawet jeśli dotykał w zboczony sposób, i dyszał przy tym, to ciezko udowodnić że było się molestowanym przez lekarza, bo zawsze Ci powiedzą że jesteś głupia, że Ci się tylko zdawało że to molestowanie, a to było normalne badanie.

Ewa20 mogłabym przysiądz że tak naprawdę masz 13 lat;D Bez obrazy ale gdzie ty usłyszałaś że ginekolodzy gwałcą!!! Jesteś już za duża na takie plotki:D. Ginekolog jest tak obyty z narządami kobiecymi że nie przyjdzie mu do głowy żeby potraktować cię jak obiekt seksualny. Jeżeli masz się przy nim czerwienić to pokażesz co najwyżej swoją niedojrzałość i fakt że to ty traktujesz lekarza jak obiekt seksualny:). Nie mówię tego złośliwie ale należy sobie uświadomić że lekarz to lekarz.

Gość Olka weź się tak
nie bulwersuj. chyba, ze jesteś na kafe pierwszy dzień i jeszcze w życiu podszywu nie widziałaś.

A, jeszcze jedno. Zachowuj się przy nim całkiem naturalnie (relacja pacjent-lekarz). Są też kobiety które nigdy nie przywykną do tego że bada je obcy mężczyzna i wtedy napewno lepiej wybrać lekarza kobietę:)

Gość Olka weź się tak
a przy okazji: PRZYSIĄC

Dziewczyna pierwszy raz idzie do lekarza i czyta (właśnie na kafe) takie rzeczy. Podejrzewam że już wyrobi sobie opinie na temat mężczyzn ginekologów. Powinna raczej posłuchać koleżanki która już u niego była bo na kafe dowie się mnóstwo niestworzonych historii spragnionych emocji dziewczyn:/. Pierwsze słyszę żeby ginekolog dyszał przy pacjentce:D ale dam już spokój...niech każdy wybierze sam:).

Gość Olka weź się tak
o podszyw ma się rozumieć. ten, o gwałcących ginach. bo to przez niego chyba napisałaś "Ewa20 mogłabym przysiądz że tak naprawdę masz 13 lat" ktoś bystry napisał pod nikiem autorki a Ty to łyknęłaś gładko

Fakt za krótko jestem na kafe, tu miałaś rację:). Mimo wszystko pozdrawiam dziewczyny i jeżeli chodzi o lekarzy to warto najpierw samemu się przekonać i ocenić już podczas pierwszej wizyty i rozmowy. Powodzonka:)