Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa nie kierowca

Strach przed jazdą samochodem po stłuczce

Polecane posty

Gość dupa nie kierowca

Mam prawo jazdy od 2 miesięcy, 2 tygodnie temu spowodowałam stłuczkę. Nikomu sie nic nie stało, bo w sumie tylko otarłam się o inny samochód, nic wielkiego, ale dostalam kilka pkt karnych no i mandat... Teraz się strasznie boję jeździć. Boje sie ze znowu coś głupiego zrobie, ze dadza mi kolejne punkty i zabiorą prawko, no i ogólnie BOJĘ SIĘ. Jak to pokonać?

Gość upupup nikt nie mial takiej
sytuacji?

Gość dupa nie kierowca
21

Gość Bo to tak jest jak sie jezdzi
po trzezwemu ! Samochod powinien byc umyty , kierowca ogolony i wypity !

Gość amalletta
ale dostalam kilka pkt karnych no i mandat... a ty otarłaś się o radiowóz policyjny? jak masz stłuczkę ze swojej winy to nie wołasz policji tylko podpisujesz oswiadczenie osobie która stuknęłas i dziękujemy Nie bój się, teraz bedziesz bardziej uważać w analogicznych sytuacjach, gwarantuję

Gość kierowcaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam podobnie :) przy czym ja jeżdżę już 10 lat i niedawno wpadłam w poślizg, nikomu nic się nie stało ale o mały włos by doszło do tragedii bo samochód zatańczył mi o 180 stopni i stanął na drugim pasie...dobrze że nic nie jechało... od tamtej pory mam lęk i jeżdżę chyba wolniej więc w sumie na dobre mi wyszło :) przez to feralne miejsce muszę przejeżdżać codziennie jadąc do pracy i za każdym razem zwalniam do przepisowego 40 mimo iż na mnie nie raz trąbią że tamuję ruch...

Gość dupa nie kierowca
No ja chciałam sie dogadac z facetem którego zahaczyłam, nawet mu chcialam z miejsca zapłacic, od razu się przyznałam że mój błąd itd, ale on koniecznie chciał dzwonić po policję, nie dał się przekonać. :| Nie miał w sumie jakichś wielkich szkód, przynajmniej na oko, no otarcie na drzwiach tylnych. Teraż żyję w stresie ;D Policjant powiedział że w sumie mógłby mi zabrać prawko bo mam je krótko a juz stłuczka, ale jednak tego nie zrobił. Teraz mam stres że w razie czego juz na bank mi zabiorą :(