Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NieZtejBajki23

faceci są podli ..

Polecane posty

... Najpierw zdradził mnie ze swoją byłą dziewczyną a teraz ma czelność i tupet pisać do mnie i pytać czy nie szukają u mnie kogoś do pracy bo ONA straciła pracę !!! podłość ludzka nie zna granic.. chyba komuś zrobię krzywdę bo nie wytrzymam.. :/

Gość lena90
no to trafiłas na kogoś kto za nic ma cudze uczucia ale za to widzi swoje potrzeby. powinnas wogóle sie do niego nie odzywac!

Gość o nieeeeeeeee.

Gość o nieeeeeeeee.
ja bym też nie wytrzymała.........

po prostu działa asertywnie i racjonalnie. Rozpoczyna poszukiwania od znajomych ludzi, a co ma pytać kogoś kogo ani trochę nie zna?

Gość lena90
tak zgodze sie ale chyba nie od kogos kogo sie zdradziło

ale mi asertywność i racjonalność... to ja mu asertywnie i stanowczo odpowiadam Nie! już oczami wyobraźni widzę jak ona ze mną pracuje i jeszcze może mam się z nią przyjaźnić po moim trupie.. albo lepiej może mam się zwolnić żeby ona miała pracę? o kurcze niektórzy faceci są mocno stuknięci i ja mam to zezowate szczęście trafiać właśnie na nich .. masakra..

Gość Wrom
Trzeba mu przyznać, dobry jest.

chwilową słabość?? może i byłabym w stanie mu wybaczyć to co zrobił ale nie zniosę tego, że prosi mnie o takie rzeczy .. pomyślcie przez chwilę i odpowiedzcie sobie na pytanie jakbyście czuli się w takiej syt. zwłaszcza jeśli kogoś się kocha..nie wiem zwątpiłam w facetów i w to że trafię na jakiegoś Normalnego..

Gość modlitwa ci pomoze

Gość Pan Antoni z kotliny kłodzkiej
ten Twój, rzeczywiście skurwiel. Ale czego się nie robi, żeby pobzykać.

Co za frajer. Aż żal, to czytać. Szkoda, że tacy idioci w ogóle istnieją na świecie, bo tak naprawdę nie są nikomu potrzebni... :|

Gość skad ja to znam....
moj tez mnie zdradził z była dziewczyna...po tygodniu gdzies sie rozstali a ten do mnie pisał w kazdej potrzebie...jak do przyjaciela...podlosc do granic mozliwosci...i jeszcze na koniec ci powie"dzieki za wparcie" rozumiem cie doskonale autorko:*

Powiedz, że szukacie babci klozetowej, a to chyba wymarzona posada dla niej. Zwłaszcza, że na codzien ma do czynienia z gównem ^^

NieZtejBajki23 jak oprawiałaś z nim tylko seks to się nie dziw ze zdradził Ciebie

Do skad ja to znam....wypisz wymaluj moja historia bo on też nie jest z tą byłą tylko jest z nią w tzw." przyjaźni " zwykła hipokryzja .. jednym słowem porażka.. a najgorsze, że my musimy to wszystko odcierpieć a on uważa, ze nie robi nic złego.. a najlepsza jest jego odp. na moje pyt. " a czy pomyślałeś przez chwilę jak ja bym się czuła pracując z nią?" a on na to : a jak byś się czuła ?" - zastanawiam się jak mogłam być z takim człowiekiem .. uda głupiego czy nim jest!!:\ Do nogogłaszczka no patrz dzięki za pomysł:) sama bym na to nie wpadła .. przekaże mu tą radosną informację przy najbliżej nadarzającej się okazji :) P.S. życzę wszystkim , którzy byli w takiej syt. i tym co nie aby nigdy już nie doświadczyli czegoś takiego .. a i szczęścia :)