MARAKUJA 29 0 Napisano Grudzień 2, 2009 po ilu godz moge wstac po cc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama O i K 0 Napisano Grudzień 2, 2009 ja cc miałam między 16-17 a wstawać kazały o 6 rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Grudzień 2, 2009 Zalezy od szpitala i rodzaju znieczulenia, po zzo pozwalaja gdzieniegdzie wstawac po 6h - w innych miejscach dopiero po 12.Po narkozie musisz polezec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autorka tego postu 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Ja wstalam po 10 h..tzn probowalam,bo zemdlalam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gawit_79 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Ja wstałam po 26 godzinach i to z wielkim bólem :( ale wiem, że w niektórych szpitalach kobitki wstają już po 8 godzinach. oczywście po znieczuleniu podpajenczynówkowym (w kręgosłup) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MARAKUJA 29 0 Napisano Grudzień 2, 2009 to współczuje ci bardzo dlugo lezałas :( a czy zalujecie samej cc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość droga naturalna Napisano Grudzień 2, 2009 a po porodzie zaraz za 4-5 godz! i to po zazwyczaj cieciu krocza-operacji jak dla mnie!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Grudzień 2, 2009 ja lezałam 24 h potem ok godziny musialamsiedziec na łózku i dopiero mogłam chodzic o ile nazwac mozna to chodzeniem ale dalam rade acha szpital w Łodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kardi 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Marakuja, spokojnie. Zakładasz codziennie jakiś topik, nie denerwuj się tak! Trafisz do szpitala to tam Ci wszystko powiedzą. Każdy szpital ma inne zasady...nastawisz się na jedno a potem okaże się, ze u Ciebie będzie zupełnie inaczej . To po ilu godzinach będziesz mogła wstać zależy od wielu czynników więc spoko wrzuć na luz :) Powodzenia życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anetkajez 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Ja miałam cc o 16 wstałam o 6 rano. dodam,że miałam znieczulenie w kręgosłup które u mnie nie zaczęło działać i skończyło się narkoza. ostatni lek przeciw bólowy wzięłam o 3 nad ranem i nie było najgorzej. grunt to duzo chodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szczęśliwa87 0 Napisano Styczeń 25, 2010 Hej!1 Ja miałam cc o 12:40, próbowałąm wstać o 24 ale mi nie wyszło, około 5 rano poszłam już sama do wc-jakieś 20m do przejścia, a już następnego dnia "normalnie" chodziłam... No ale ciężko było wstać, jak kazały mi wstać p[o 12 godzinach to z strasznym bólem i w wielkich cierpieniach usiadłam na łóżko i o mało co nie zemdlałam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszka83 0 Napisano Styczeń 25, 2010 musisz sie dopytac jak jest w tym szpitalu gdzie rodzic bedziesz ja miał cc zniueczulenie zzo i 24 h lezałam plackiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach