Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nenad32

Ona nie chcę sie z nikim wiązać!

Polecane posty

Gość To Chyba Zależy
Mnie facet zdobyłby dobrocią i czystym sercem a inną ładnym samochodem a jeszcze inną tym, ze się ładnie ubiera.

Gość Popatrz co robil ten gosc
w ktorym ona sie kocha i zrob to samo

Gość spobuj ja do siebie
przyzwyczaic, badz przy niej intensywnie, wspieraj ja, a pozniej zrob tygodniowa przerwe (tylko wymysl jakis dorby powod) i zobacz jej reakcje

Gość Nenad32
Ten goś traktowal ja jak zabawke dlatego nie sa razem poza tym zrobil ja w ch**a wiec raczje nie zamieram robic tego samego. Sadze ze nie dam rady jej wyrwac na smaochod ani na nic bo raz ze ona wie ze dla niej zrobie wszystko zna moja dobroc itp, na miliard% nie jest blachara wiec samochod odpada po 3 jesli hcodzi o przyzwyczajenie ja nie hcce zeby byla zem na z przyzwyczajenia tlyko zeby mnie kochala tak bardzo jak ja ja kocham ...

Gość Nenad32
Z tym przyzwyczajeniem to juz to przerobilem nawet niedawno oczywiscie pierwsza napisala po 2 dniach. ja nei hcce byc dla niej chlopakiem gejem do ktorego moze sie przytulic jak tylko jej brakuje itp itd

Gość no to widzisz ze ona kocha
takich co robia z niej zabawke albo robia ja w chuja. Jak chcesz robic tak jak teraz to bedzie tak jak teraz

Gość Nenad32
Czyli co kompletna olewka??? Czy może jakos zazdrośc moze zadzialac jesli np zobaczy mnie z jakas inna na miescie myslicie ze cos moze drgnąć ??

Gość sprobuj ja do siebie
w sumie wiec nie bylo tej przerwy, czyli jej tez zalezy jak sie sama pierwsza odezwala, a jakie podala powody ze nie chce sie wiazac?

moze wspominij o jakiejs kolezance i zobacz jej reakcje

Jeżeli komuś na kimś zależy, to nie sprzedaje mu bajki, że nie chce się teraz z nikim wiązać. To bzdura. Jak spotykasz odpowiednią osobę to nie masz takich dylematów. Moim zdaniem ona po prostu nie chce się wiązać z Tobą.

Gość Nenad32
Powód ?? Po prostu " poki co nie chce sie z nikim wiązac" chcialbym tutaj uzyc jakiegos podstepu. tzn przez jakis czas sie nie odzywac a po jakims czasie umowic sie z kolezanka ktorej ona nie zna na jakas kawke czy cos. Bardziej mi to pomoze czy raczej przeszkodzi ?? W sumei nic do stracenia poki co nie mam

Gość Nenad32
No ale jak sie psotkalismy pierwszy raz to po miesiacu znajomosci bylismy jzu razem wytrzymalismy tak razem przez ponad 1,5 roku. Wiec cos chyba jednak bylo na rzeczy ???

Gość Nenad32
oczywiscie umowic sie wtedy kiedy bede iwedzial gdzie i z kim jest zbey mnie zobaczyla :P

nie zgadzam sie z sukienka, moze wiekszosc, ale kobiety sa rozne nie wiem jaka ona jest, ale spotkanie z inna laska raczej by mnie zniechecilo (nie lubie tlumu;-)), natomiast moze wspomnij tak mimochodem o jakiejs zainteresowanej lasce i obserwuj jej reakcje, to moze cos sie dowiesz, przerwa ok, a teraz czesto sie widzicie?

Gość Nenad32
ostatnio czesto tak spokojnie dla siebei mamy mamy 2x2h dla isebei w tygodniu plus week ze znajomymi praktycznie piatek i sobota

Gość Nenad32
nie iwem ale moze to jakby zobacyzla mnei z inna gdzies na kawce czy gdziekolwiek moze daloby jej to do myslenia ze moze cos traci jednak albo cos sie oddala?? nie iwem to tlyko moje myslenie a musze czegos sprobowac. Wiem natomiast jedno zawsze walczeo do konca nigdy sie nie poddaje dopoki moge walczyc. wiec szybk oskory nei sprzedam

Gość Nenad32
jak myslicie?

Gość Wczułam się w rolę dziewczyny
Nie jestem z Tobą, ponieważ mam dosyć związków. Jest mi z Tobą dobrze tak jak jest z akcentem, że jutro może się to zmienić. W głębi duszy kocham Cię, ciągle myślę o Tobie, ale boję się że teraz jest super a później może znów coś się popsuć, bo każdy związek i tak się prędzej czy później kiedyś skończy. Jesteś dla mnie najważniejszy i nie wyobrażam sobie zycia bez Ciebie. Aż tu nagle pewnego dnia widzę Cię z jakąś gwiazdą i świat mi się zawala:(

Gość bredzisz - kupy sie nie trzyma

Gość Nenad32
Wtedy wychodze na frajera bo od razu chce wrocic ona mnei wysyla od razu za drzwi za to ze sie bawilem nia. moze jednak ja powinienem o tym porozmaiwac z nia czy mialaby cos przeciwko gdzybym probowal sobie cos ulozyc ale cos innego ?

Gość Porozmawiaj z nią szczerze
i powiedz, że albo wóz albo przewóz. Niech się zdecyduje i już. I wtedy odejdź, jesli zacznie bajke o przyjaźni. Może się opamięta, jak ciebie w jej życiu zabraknie. Teraz ma tę możliwość że jesteś na wyciągnięcie ręki.

Gość Nenad32
No ale nie hcce tez jej stawiac pod ściana bo to raczje zniecheci jesli ona naprawde chce odpoczac a ja bede ja przypieral do muru to tak jakbym wcale jej nie rozumial i liczyl tylko na sowje korzysci:/ Jakby nie patrzec kazda sytuacja ma rozne punkty widzenia :/

Gość Nenad32
problem w tym ze ja juz poruszlaem ten temat gdy zapytalem czy zostalo jeszcze cos z nas odpowiedziala ze moze tak moze nie jeszcze keidys powiedziala mi ze moze i by chciala do mnie wrocic ale poki co chce byc sama:/

Gość ja bym ja przyparł do muru
chwycił za ręce podniósł do góry i zaczął bym ją namiętnie całować, później zerwałbym z niej rzeczy i zerznał :classic_cool:

Gość Luis 75
Moze kiedys tak zrobie jak bede wiedzial jaka dokladnei jest sytuacja to moze ja tak zaskoczep oki co odpada :D

Gość Nenad32
Myślę jednak ze jak ogranicze kontakt to bedzie najrozsądniej.

Gość Nenad32
No i zrobilem kolejna glupote :/

Gość ja xi
co wywinąłeś?

Gość Nenad32
Można powiedziec ze hccialem jej lekko przemówic do rozsadku no ale hcyba przesadzilem z okresleniem tego co zrobile zle no i wielka klotnia :(

Gość spobuj ja do siebie
dokladnie to o co poszlo? jak jest teraz?