Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melamela

pomocy! pierwszy raz ide na slub i...

Polecane posty

Gość melamela

nie wiem za bardzo w co sie ubrac. z tego co wiem to kolor bialy odpada..? myslicie ze lososiowa sukienka badz tez ciemno grafitowa moga byc? poza tym nie wiem za bardzo jaki prezent mozna kupic mlodej parze..nie znam ich jakos dobrze i szczerze mowiac nie chce wydac zbyt duzo pieniedzy- napewno nie wiecej niz 100zl. macie jakies pomysly ?? :)

Jezeli nie chcesz wydawać za duzo pieniedzy to moze daj im poprostu ta stowe :) wiem ze lepiej sie uciesza z tych pieniedzy niz z jakiejs niepotrzebnej drobnostki bo nic za 100zł nie kupisz konkretnego na slub. Ubierz sie w kolor jaki najbardziej do ciebie pasuje i w jakim najlepiej sie czujesz.

Jezeli nie chcesz wydawać za duzo pieniedzy to moze daj im poprostu ta stowe :) wiem ze lepiej sie uciesza z tych pieniedzy niz z jakiejs niepotrzebnej drobnostki bo nic za 100zł nie kupisz konkretnego na slub. Ubierz sie w kolor jaki najbardziej do ciebie pasuje i w jakim najlepiej sie czujesz.

Gość melamela
dzieki patka! :)

Gość njnhbvcfghj
wolałabym nie iśc wcale niz dac 100 zl. na komunie się więcej daje żal

no to dawaj wiecej nikt ci nie broni jezeli dziewczyna nie ma to dobre i 100zł. Ska d wiesz ile ma lat moze uczy sie w szkole jeszcze moze idzie bez osoby towarzyszacej. W takim przypadku 100zł na taka dziewczyne to i tak bardzo dużo. Widac jakie nie ktore sa zachłanne na pieniadze. To ty sie powinnas wstydzic ze patrzysz tylko na kase do takiej jak ty pewnie bym na wesele nie poszla bo po co skoro tobie nie zalezy na osobie ze bedzie sie cieszyc tym pieknym dniem tylko od razu lecisz sprawdzzac ile kto dal do koperty.

Gość kup prezent
ja bym kupiłam jakiś prezent. uważam, że za 100 zł można kupić wiele fajnych rzeczy które ładnie zapakowane będą atrakcyjnie wyglądać. osobiście wolałabym dostać prezent niż 100 zł np urzadzenie do fondue http://images.google.pl/images?q=fondue&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=6gsYS4q0IdCJ_gbdxJ3cAw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CCoQsAQwAw albo zestaw do parzenia herbaty: imbryk z podgrzewaczem i jakieś herbaty aromatyczne albo zestaw do wina w ładnej skrzyneczce. albo zestaw przypraw, sosów itp w jakimś koszyczku ładnie zapakowane

Gość kup prezent
a może coś do łazienki typu zestaw do kąpieli jakieś ładne płyny i mydełka w koszyczku shaker do robienia drinków i do tego różne kolorowe mieszadełka, rureczki kosz piknikowy http://prezenty.abc24.pl/default.asp?kat=52629&pro=366391 a co ubrania to białego i czarnego lepiej nie zakładać

Kup dzbanek do wody zelmer, brita..w marketach są! Praktyczny prezent przynajmniej, bo woda w kranach fatalna,,ja dostałam strasznie drogą jedwabną pościel w kolorze barbie -róż.ktoś zmarnował kupę pieniędzy...mole mają wyżerę, niepotrzebne szaleństwa...