Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozalineczka

facet dopomina sie o loda...

Polecane posty

Gość Rozalineczka

ale ja odczuwam dziwny zapach w tamtych okolicach, przeciez mu o tym nie powiem, jak mam to rozegrać żeby nie poczuł sie urażony??? Dodam tylko ze o higiene dba przynajmniej tak mi sie wydaje

Gość asdfasfsdf
"przeciez mu o tym nie powiem" był tu taki temat o najgorszym seksie w którym laski opisywały jak to łykały brudne miecze o ludzie gdzie ja żyję :)

Gość Rozalineczka
nie no taka akcja nie wchodzi w gre, bo Go przecież uraże:(

Gość Rozalineczka
no dajcie spokój, nie jestem nie wiadomo kim, kto złapie co tylko sie da:(

inaczej się nie da bo musi On sobie uświadomić ze przed seksem oralnym powinien myć penisa inaczej będzie ten dziwny zapach

Gość fasdfasdf
Rozalineczka, powiedz mu po prostu że przed lodzikiem musi dokładnie się wymyć bo inaczej nici z zabawy co to znaczy "przecież go urażę" ?

każdy ma intymny zapach oparty na feromonach (nie mówię tutaj o smrodzie wynikającym z niedomycia) kiedy się umyjesz i nie "napachnisz" niczym to po pewnym czasie zamiast mydła czy żelu pod prysznic wychodzi naturalny zapach, który może ci zwyczajnie nie odpowiadać ponoć dobór osobniczy oparty jest w pewnej mierze na feromonach/zapachach, z których często nie zdajemy sobie sprawy

a dlaczego mu nie powiesz, ze mu tam smierdzi i ze ma sie umyc, jak chce loda :O i w ogole sam jest glupi, jezeli nie zdaje sobie sprawy, ze jest nieswiezy :O ile macie lat??

Gość a moze by tak
wspolna kapiel lub prysznic? wtedy bedziesz miala jasnosc czy po pachnie normalnie :) poza tym...co to w ogole za problem...powiedziec mu, ze najpierw prysznic, a pozniej przyjemnosci ;0

Gość rycek
upij się mocno, będzie Ci łatwiej. Wiesz, nie zrobisz mu lodzika, to odejdzie do innej.

Gość Mam carny nick ale nie powiem.
Mój chłopak ma napletek jakby do polowy :) i dzieki temu nic sie mu nie osadza. Jest czysciutki i pieknie pachnie :)) Oj i wtedy lubie go pieścic ;]

Gość veroni_ka
wspolna kapiel, baw sie jego penisem w wannie i przy okazji umyj dokaldnie:) Ale nie rozumie, dlaczego nie mozesz mu powiedziec "idz sie umyc". Normalna rzecz ;) Wyluzuj;* Ale brudnego nie bierz do ust bo sie zrazisz.... Ps. z jakim to brudasem sie zadajesz:P?

Gość woj./
moje panie popieram wypowiedz veroni faceci chca wygolona czysta pchnonca rozyczkie i mowia wygolisz cala albo cos tam cos tam i wy panie robicie dla nas wszystko to dla czego ona nie ma powiedziec mu by sie umyl,nie wyobrazam siebie idac do lozka nie ogolony, umyty ,wygolony,zawsze jestem pachnacy moje slonce zyczy sobie bym sie golil i to robie i gdy by mi zwrucila uwagie ze zle sie umylem nie mnialbym zalu do niej tylko do siebie ze jestem nie domyty POWIEDZ MU W OCZY ZE MA SIE WYSZOROWAC

Gość dzonny69minneciarz
pokaż mu swojego pierożka słonko ;)

Gość ja mialam takiego co
nawet tuz po prysznicu mial taki dzinwy nieporzyjemny zapach. byl moim 1 wiec myslalam ze to normalne. dopiero jak sie rozstalismy i bylam z innym zobaczylam ze nawet po dlugim czasie po prysznicu nie bylo takiego smrodku

Gość jesli chodzi o lody to kup
mu jakieś dobre z Algidy - przestanie się dopominać!!!

masz fajnego faceta skoro się domaga ... :O powodzenia. ale powiedz mu wprost i tyle. nie ma się o co obrażac jeżeli dba o higienę

Gość perełka200
Jak sie robi loda.