Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapuszkowana9

PUSZCZALSCY FACECI !

Polecane posty

Gość zapuszkowana9

Współczuję kobietom, które są z facetami , którzy zaliczyli/przelecieli kilka/kilkanaście kobiet i wmawiają swoim obecnym , że to nic takiego, każdy facet tak robi. A kobiety powinny się szanować i pozaszywać az do spotkania tego jedynego :D ktory (byc moze, a ostatnio czesto o tym sie slyszy) zostawi ja dla mlodszej po urodzeniu dzieci/dziecka :D bo on woli mlodsze, szczuplejsze, "nierozjechane" w kroczu :P faceci tez się puszczają! jest rownouprawnienie! kobieta ktora idzie do lozka po jednym dniu znajomosci to dzi..ka a facet? dla mnie tez dzi...ka, ale plci meskiej ;)

Gość co racja to racja
faceci to sa dopiero kur.w.i.sz.ony, są łatwi, prosci, rypali by sie ze wsztskim co sie rusza, byle by tylko zamoczyc kut.a.sa.

Gość nie tylko baby s
ie puszczaja, bo maja pozniej luzne pochwy

Gość zapuszkowana9
oni się popędem tłumaczą. Ze maja potrzeby. A my to co? ja osobicie nie zwiazalabym się z facetem, który spał z większą ilością kobiet niż jego wiek :P nawet połowa wieku. Ale juz nawet nie o liczbę chodzi. Irytuje mnie ta głupota bab , że godzą się na to, że jak im mąz wytyka że spały z kimś przed slubem to ryczą, a nie pomyślą , że mąż pukał 3 razy więcej kobiet niż ona całowała mężczyz w policzek

Gość SUKA NIE DA PIES NIE WEZMIE

Gość zapuszkowana9
Pies nie bedzie chcial wziasc to suka nie bedzie mogla dac, zadne wytlumaczenie prostaku

Gość SUKA NIE DA PIES NIE WEZMIE
Popęd???????? Co wy pieprzycie IDIOTKI??????/ Jeśli się jakiś "napaleniec" na was chce wyzyc, to zdzielic w leb i przejdzie ochota. A nie teraz siadacie na facetow. jak facet chce, to jeszcze MUSI BYC DO TEGO BABA! A JAK BABA DA, TO I ON WEZMIE. a jak nie - to odpusci. Ale oczywiscie w koncu znajdzie sie taka, ktora ulegnie. I to oczywiscie wina faceta.

Gość hahahaha glupiutka ty
@ zapuszkowana9 jestes TEPA!!! nawet jak pies bedzie chcial, to SUKA MA ODMOWIC. kumasz gowniaro? to raczej ty masz zle doswiadczenia z ludzmi, a nie jest to wina fecatow. ale kiedys doronsniesz do tego. Pies nie powinien chciec? PRZECIEZ TO NATURA kretynko! bedzie chcial PREDZEJ CZY POZNIEJ, ale niech BABA ODMOWI!

Gość sfasdfasdf
racja zwalczać kurestwo, z obu stron

Gość Sexy Vampire
No ale dlaczego facet może chcieć a kobieta ma odmówić? Kobiety też mają potrzeby i też mogą chcieć. Dlatego jak np. facet i kobieta mają w zwyczaju chodzić do łóżka z kim popadnie to i on i ona są puszczalscy :P Faceci się nawet bardziej kurwią bo mało który odmówi jak mu kobieta zaproponuje. Mozna z nich korzystać ile wlezie :D

Gość ale to nie to samo
Sexy Vampyre - no wlasnie, JAK KOBIETA SAMA ZAPROPONUJE. suka DA, to i pies zadowolony. widzisz roznice? poza tym sa tez tacy MEZCZYZNI, ktorzy NIE WEZMA, nawet, gdy kobieta zaproponuje.

Gość zapuszkowana9
a co kobieta nie ma prawa zaproponowac? jak facet rypie co tydzien inna jest ok? ale jak kobieta to sucz i trzeba ja ukamienowac? hahaha zasciankowe myslenie plebsu. "gowniara"- gdybys byl(a) chociaz przecietnie inteligenta nie uzylabys/uzylbys tego zwrotu bo nawet nie wiesz idioto ile mam lat! hahahaha co za zalosc. A ktos cos o popedzie pisal, ze niby ja to tak tlumacze. A to faceci sie tak tlumacza hahahaha. Kobieta nie musi odmawiac jak ma ochotę! do seksu obie płci maja jednakowe prawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gratuluje zamieniania frontu
taaaa, faceci sie BARDZIEJ kurwia wtedy, gdy im sie zaproponuje????? hahahhaha, podziwiam poziom interpretacji i dopasowywania znaczenie do wlasnej wygody. sama tak ulozylas zdanie, zeby to na facetow wypadlo gorzej. "bo kobiety maja potrzeby". owszem, maja, ale nie o tym mowa w ogole w temacie, wiesz? no to czytaj uwaznie.

Gość fregtrhr
Pies nie powinien chciec? PRZECIEZ TO NATURA kretynko! bedzie chcial PREDZEJ CZY POZNIEJ, ale niech BABA ODMOWI! idz sobie zwal, jak ci napiecie przejdzie wroc i napisz cos z sensem

Gość kafeteriaaaaaaaa
@zapuszkowana9 "a co kobieta nie ma prawa zaproponowac? jak facet rypie co tydzien inna jest ok? ale jak kobieta to sucz i trzeba ja ukamienowac? hahaha zasciankowe myslenie plebsu. "gowniara"- gdybys byl(a) chociaz przecietnie inteligenta nie uzylabys/uzylbys tego zwrotu bo nawet nie wiesz idioto ile mam lat! hahahaha co za zalosc. A ktos cos o popedzie pisal, ze niby ja to tak tlumacze. A to faceci sie tak tlumacza hahahaha. Kobieta nie musi odmawiac jak ma ochotę! do seksu obie płci maja jednakowe prawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" po tej wypowiedzi mam pytanie: HEJ ZAPUSZKOWANA9, to po jaka CHOLERE W OGOLE TEN TEMAT ZALOZYLAS, skoro POPIERASZ to wszystko? juz sie wycofujesz? hehehehehehe, teraz odwracasz kota ogonem, jak kazda baba, no ale co robic... :D

Gość 45457878
fregtrhr Pies nie powinien chciec? PRZECIEZ TO NATURA kretynko! bedzie chcial PREDZEJ CZY POZNIEJ, ale niech BABA ODMOWI! idz sobie zwal, jak ci napiecie przejdzie wroc i napisz cos z sensem jestem kobieta, madralo:) gratuluje poziomu:D

Gość Statystycznie
rzecz ujmując to kobiety mają więcej partnerów seksualnych niż faceci. Gdy wyrzucimy z grona super puszczalskie kobiety + prostytutki oraz bardzo przystojnych(rozwiązłych) facetów co im zwykle panie nie odmawiają to zostaje grupa 90% populacji w miarę normalna. Czyli faceci o przeciętnej urodzie i innych cechach - taki ma szansę na seks zwykle po dłuższym chodzeniu lub u prostytutki. Wbrew pozorom faceci rzadko korzystają z płatnej miłości. Wniosek do ślubu bzyka średnio 1-3 partnerek. Grupa druga ponad 90% pań. Prawie każda zaliczyła kilka numerków z przystojnymi facetami po krótkim chodzeniu lub od razu ( z obawy a nóż uda się go do siebie przyciągnąć a jak nie to chociaż będę miała co wspominać bo to takie ciacho) a po wszystkim on odszedł. Do tego dochodzi seks ze stałymi partnerami (1-3). Czyli w w sumie ilość partnerów wynosi średnio 3-5. Wniosek prosty kobiety narzekają na rozwiązłość facetów a same są gorsze. Co z tego gdy mężczyzna by chciał prawie po każdej, chcieć nie znaczy móc.

Gość Sexy Vampire
Ale widzisz kobiety są potępiane niezaleznie od tego czy daja jak ktos chce czy jak same proponują. A facet niezależnie od tego czy daje jak kobieta chce czy jak sam proponuje to jest ogier. A ja mówie, że to bzdura i traktuje obie strony na równi

Gość hahhaahahaha prawdaaaaa
@Prawiczek z wiarą - DOKŁADNIE TAK JEST, jak w demotywatorze!

Gość zapuszkowana9
ja pierdziu... widzę inteligencja i czytanie ze zrozumieniem faktycznie jest tutaj rzadko spotykane... tak popieram hahaha co za skrajny debilizm... to byl tylko przyklad, zreszta idiocie sie nie tlumaczy bo nie zorzumie a znizy do swego poziomu. A nie chce byc pokonana doswiadczeniem.

Gość oczywiscie racajaaaa
Sexy Vampire - zgadzam się z Tobą, ja też uważam, że to bzdura. ale nie da się tego przetłumaczyć autorce topiku, która już sama nie wie, o czym mówi.

Gość fhfhfh
widac, ze zapuszkowana juz ucieka, a sie dodatkowo naczytala powiedzonek na kafe

Gość gytruds
Mam takiego faceta który nie wie nawet ile dziewczyn przeleciał. Myslicie że sie zmieni?

Gość okem
Wniosek prosty kobiety narzekają na rozwiązłość facetów a same są gorsze. Co z tego gdy mężczyzna by chciał prawie po każdej, chcieć nie znaczy móc. - prosze konkretne dowody, a nie kilka pseudonaukowych zdanek. Zwłaszcza na to , że "kobiety są gorsze"

Gość zapuszkowana9
Mam takiego faceta który nie wie nawet ile dziewczyn przeleciał. Myslicie że sie zmieni?- radze leciec sie przebadac, zwlaszcza na HIV:D

Gość zapuszkowana9
Sexy Vampire - zgadzam się z Tobą, ja też uważam, że to bzdura. ale nie da się tego przetłumaczyć autorce topiku, która już sama nie wie, o czym mówi.- ohhh sorry, ze Twoje kiepskie argumenty i wyzwiska do mnie nie trafiaja:D

Gość ech rozumiecie czy nie
nie, kobiety wcale nie są gorsze, ale jak sie facet sadzi, a ona chce - o, niech sie rzna, jak chca, potem niech sie nawet wyzywaja, ale mowa tutaj o tym, ze to zawsze facet niby MUSI. nie, nie musi, moze, ale jak nie dostanie, to nie. a jak mu kobnieta sama zaproponuje (czy on jej) i sie zgodzi, to wtedy jest przeciez DOBROWOLNE z ibu stron i nie ma nic wspolnego z wymuszaniem i traktowaniem kogos jak k...wy. tak mi sie wydaje.

Gość papapapaaaaaaaaa
zapuszkowana juz tylko kopiuje wypowiedzi:) koniec z twoim tematem, teraz zostaw to doroslym albo zakoncz

Gość Statystycznie
"Zwłaszcza na to , że "kobiety są gorsze"" Kobiety są "gorsze" tylko pod względem ilości partnerów seksualnych do ślubu - mają ich statystycznie więcej niż faceci - dotyczy tylko osobników nie wybijających się o normalnej urodzie i stanie posiadania (90% populacji). Dowód - natura - kobiety do prokreacji starają się wybierać osobników najlepszych w stadzie a faceci są mniej wybredni i w większości jak leci (tylko seks a nie związek). Efekt kobiety uprawiają seks a faceci nie bo konkurencja za duża - dopiero w stałych związkach to robią.