Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Piwonia90

faceci dlaczego brak im odwagi i wpadają na głupie i podstępne zagrania?

Polecane posty

Gość Piwonia90

Jestem teraz w kropce i nie wiem co mam robić:( Może się to Wam wydać , że to co zaraz napiszę jest głupie i bezsensu. Otóż opowiem wam moją historię w skrócie. W tegoroczne wakacacje poznałam pewnego chłopaka który jak to powiedzieć " wpadłam mu w oko ". Miło mi się z nim rozmawiało poprostu traktowałam go jak zwykłego kumpla. a jeszcze okazało się że on studiuje w tym samym mieście co ja i że mamy w pobliżu swoje uczelnie. Mówił że będziemy w kontakcie, lecz się nie odezwał wogóle. A ja o nim z miesiąca na miesiąc starałam się zapomnieć,lecz jednak los chciał inaczej...Otóż to był zbieg okoliczności.Otóż moja współlokatorka go znała i nawet go zaprosiła a on przyjechał, zeby mnie porzy okazji zobaczyć. Oczywiście starałam się być trochę obojętna. Potem do mnie popisał że trzeba odnowić nasze kontakty itd ale teraz znowu nie pisze... Az tu nagle na gg pisze do mnie jakiś koleś że mu się podobam itd ale z tego co pisze wywnioskowałam że to zwykły podszywacz a moja koleżanka uważa że to pisze ten Marcin . tylko dlaczego boi się umówić tylko zachowuje się jak jakieś małe dziecko? Po co podaje się za inną osobę? Już sama nie wiem co mam o tym wszystkim sądzić...To jest takie skomplikowne..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować