Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joleczka87

do czego to zmierza??

Polecane posty

Gość joleczka87

witam, jestem w takiej dziwnej sytuacji i nie wiem co dalej robić, otóz od póltora roku jestem sama, zerwałam z facetem, którego nadal kocham lecz powrót jest jak dla mnie niemożliwy. ale problem jest w czym innym, otóz ponad rok temu poznałam fajnego faceta spotkaliśmy sie 2 razy i wrócił do byłej twierdzac ze ją kocha( jak sie poznaliśmy nie by6ł z nią)ale to nie potrawało długo i niedawno odświeżyliśmy kontakt. Spotykamy sie od miesiaca. On jest mną zafascynowany, bardzo mu sie podobam lubimy sie i ciągnie nas do siebie. Sex też już był. J aczuje ze mimo starej miłości mogę sie znów zaangażować i czuje ze tak bedzie, a on mi powtrza zebym sie nie zakochiwała, bo on mi nic nie obiecuje, ze boi sie znów z kimś być (bo z tamta mu nie ywszło) nie wiem jak to rozumieć bo w sumie on też móiw ze nie waidomo co bedzie, żcyie pokaże i takie tam. nie wiem czy dać sobie spokój czy dalej sie spotykać i czekać jak to sie rozwinie??

Gość afdsetrt
ja bym próbowała ale udając ze nic nie czuje , albo sie przezjedziesz albo zacznie za Toba szaleć