Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość też przegram życie

Moja rodzina to sami przegrańcy życiowi!

Polecane posty

Gość też przegram życie

Jestem jedynaczka i mam 20 lat, byłam rozpieszczana przez rodziców i nic sama nie umiem zrobić, oraz mam depresję :o Ale kij z tym. Patrzę na moje kuzynostwo i tak: kuzynka, lat 27 po studiach, bez stałej pracy, mieszka wciąż z rodzicami, jej brat lat 28 pracuje w Belgii na budowie, również po studiach, oboje bez partnerów. Kolejna kuzynka, ona chyba wyjdzie na ludzi, bo ma 23 lata i studiuje, ale jest tak obrotna, że jej się uda to co zaplanuje. I na koniec, mój kolejny kuzyn, który wziął ślub w wieku 23 lat z pierwszą swoją laską, bez mieszkania, bez stałej pracy, jeszcze studiują, na utrzymaniu rodziców. I jak tak na nich patrzę to się jeszcze bardziej dołuję, mam nadzieję, że ja osiągnę coś więcej niż oni, bo to jest dno totalne :o Po co studia, żeby potem zapieprzać za marne grosze :o ehhhhhhhhhh

Gość też przegram życie
na dodatek to moje nieślubne dziecko , które juz się zderzaków samochodów czepia

Gość też przegram życie
Chciałabym, ale brak pewności siebie, i dlatego niestety jestem największym przegrańcem z tej rodziny :o No ale jestem jeszcze młoda i mam szansę wyjść na ludzi ;)

Gość chcesz osiągnąć
coś więcej niz kuzyni i kuzynki a nic nie umiesz zrobić, jesteś rozpieszczona, - marnie to widzę

Gość też przegram życie
niestety umiem tylko robic wymyki na trzepaku ale jak na tym zrobic kariere?

Gość moze kiepskie studia wybrali

Gość też przegram życie
nie no kuzynka skończyła informatykę i robi na dworcu w informacji, deputat mundurowy ma jej to nawet dobrze

Gość też przegram życie
Proszę podszywaczy o choć trochę fantazji w wymyślaniu podszywów...

Gość też przegram życie
niestety jest na wymówieniu bo nie wiedziała o której jest pociąg do Limy. a na mapie nie umiala znależc tej Limy

Gość jak się głupi topik
zakłada to się narzeka na podszywaczy, czego oczekujesz od kafeteriuszy, pochwały że wyjatkowa jesteś , bo inaczej myślisz

Gość też przegram życie
Czy ja na nich narzekam? Ja kocham podszywy :D Tylko akurat te nie są śmieszne. :classic_cool: