Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fredzi

Gdybyś tylko chciał...

Polecane posty

Gość Fredzi
Utukę ją jego!!!On nie wie o co jej chodzi nie ma co tłumaczyć ale sidzi i pisze do niej maila.Dramat odpowiedz nie wiem kochanie o co jej chodzi ale jak Ci zalezy to napiszę żeby to wyjaśniła,idę sprawdzić co jej pisze...

sprawdz sprawdz bo moze rzeczywiecie on jest zielony a ona to taka:O:O:Ono wiadomo

jesli on jej stanowczo szczerze powie to ze ona go nie obchodzi to powinna odpuscic sama

Gość fredzi
Smakunia to nie była rozmowa powiedziałam że odebrałam od niej maila o takiej treści a on że nie wie o co chodzi że nie ma co tłumaczyć więc powiedziałam że ma do niej natychmiast napisać maila i czekam więc robi to

Gość pelusia
I co???

Gość Fredzi
Napisał jej: Witaj otrzymałem od Ciebie wiadomość.Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.Nigdy nie dałem i nie dam Ci do zrozumienia że może nas łączyć coś więcej niż sprawy zawodowe tym bardziej nie rozumiem i proszę wytłumacz mi zdanie"Gdybyś tylko chciał to bym Ci uległa"Przypominam Ci że mam rodzinę i nie interesują mnie inne sprawy poza tymi zawodowymi.Czekam na odpowiedz!!! Tyle napisał zawołał mnie żebym sprawdziła i powiedział że nie ma z nią nic wpólnego i nie rozumie jak dorosła kobieta może takie rzeczy wypisywać,zwłaszcza że już długo wpółpracują razem. Ufam mężowi ale i tak zamierzam kontrolować przepływ informacji między nimi.Najgorsze jest to że on leci za tydzień tam i spotka się z nią:(A ja joba dostanę w domu:(

Gość Fredzi
On chyba faktycznie zielony jest w temacie nawet się nie tłumaczy zachowuje normalnie więc pewnie ona sobie coś ubzdurała mówił że byli na kolacji razem tzn służbowo równiez z innymi powiedział jej ze ładnie wygląda i to jedyna rzecz jaką jej powiedział taką po której mogła sobie coś ubzdurać.Fuck ja nie mogę lecieć nie dostałam wizy:(i teraz będę schizować dobrze że leci tam na kilka dni podpisać umowę!

No widzisz... okazało się, że nic złego tak na prawdę się nie stało. Miejmy nadzieję, że ten mail odniesie zamierzony skutek... Ale tak profilaktycznie podbuduj może EGO męża :) Rozbudź Jego wyobraźnię, zaprzątnij Jego umysł myślami o Tobie... może obiecaj coś niesamowitego po Jego powrocie. Pobaw się trochę w uwodzenie własnego męża :) Kilka ciekawych propozycji możesz znaleźć po wejściu w, bodajże, drugi link w mojej stopce :) Życzę powodzenia i dużo miłości :)