Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fredzi

Gdybyś tylko chciał...

Polecane posty

Gość Fredzi

Koleżanka(jego nie moja) napisała do mojego męża ''Gdybyś tylko chciał to bym Ci uległa" zamurwało mnie nie wiem co myśleć i o co jej chodziło?Letko się zdenerwowałam

Dorwac suke i wpierdolic:O:O:O:O no dobra na poczatek rozmowa z mezem, musisz sie pozbyc tej idiotki.pewnie ma chrapke na twojego meza .oby jej nie ulegl

Gość Fredzi
Nie dość że wie o moim istnieniu to jeszcze zarywa mi męża:( To się wkurw*nie mam możliwość porozmawiać z nią ani zadzwonić mieszka zagranicą ma kontakty z moim mężem zawodowe mam tylko adres maila mam do niej napisać.Nigdy w życiu nie byłam w takiej sytuacji!

Gość Fredzi
moj mąż ma firme , jest sytuowany. a ona jest fakt piękna nie to co ja niestety brzydka. zawsze się dziwiła i ją wkurzało jak to się stało , że ja go do ślubu ze mną namówiłam

wiesz co gdyby u mojego faceta w firmie bylo take latwe szmacisko to bym mu kazala prace zmienic powaznie

Gość GDYBYŚ TYLKO CHCIAŁ...
widocznie Twój mąż nie chce;)

Gość Fredzi
Ty Fredzi nie podszywaj się,po co to robisz masz frajdę.???? Nie wiem mam do niej napisać no akurat piszą maile ze sobą ale wiedziałam o tym nawet kilka z nich widziałam bo mąż pokazywał mi zdjęcia znam hasło do jego skrzynki jest potrzebne do prowadzenia interesów no i teraz odczytałam tego maila od niej i zdębiałam:(

ona daje mu otwarta droge do niej a teraz od niego zalezy to czy skozysta pamietaj ze facet nawet jesli kocha to potrafi zdradzic a tym bardziej z taka co sama na chuja wsiada:O

Gość Fredzi
ale co ja mam zrobić mam do niej napisać,czekam na męża jeszcze nie ma go w domu i co mam mu powiedzieć o tym??

Gość Fredzi
ale co mają nie współpracować razem?Maż prowadzi interesy z firmą której ona jest przedstawicielką,ona nawet w PL nie mieszka.

powiedz mu ze wiesz o tym niech ci to wyjasni wydaje mi sie ze on musial cos takiego zrobic ze dal jej powod by ona tak pisala

Gość Bella Cullen
Nawet ładnie to ujęła. Tak jak w dawnych czasach. Dziś kobiety są bardziej proste i wulgarne:D To znak, że nie jest to jakaś tam dziewucha, tylko kobieta. Może się zakochała? odważna:) Bo napisała wprost, ale tak książkowo:)

Gość Fredzi
mieszka na Białorusi , z Białorusi załatwia memu mężowi kobiety do pracy

Gość Fredzi
Nie mieszka na Białorusi,a szkoda byłoby bliżej niż do Stanów:( Faktycznie ujeła to dość staroświecko,ale dlatego że to nie jest małolata a poważna kobieta.W sumie to on musiał coś zrobić powiedzieć wykonać taki ruch że ona by mu chętnie do wyra wskoczyła...Szlak mnie trafi

Porozmawiaj z mężem na ten temat... I poproś go by stanowczo tej kobiecie napisał, że nie życzy sobie tego typu wiadomości, bo łączą ich jedynie kontakty służbowe... No chyba, że jest inaczej...

Gość Fredzi
Czyli co stanowcza rozmowa z mężem właśnie przylazł!I mam do niej sama napisać wiadomosc?

i z tamtad pochodzi?:O no to nie dziwie sie mojego ojca tez taka zarywala swietlana babka 31 lat,fajnie ubrana i nie powiem nawet ladna,tak zarywala go i raz spotkala mojego ojca na osiedlu tak gadali i na piwko go zaprosil najpierw to byla znajoma mojej mamy i jego przychodzila na kawke ,pogadac itd tyle ze ona cos zabardzo mila byla dla mojego ojca:O no i zaprosila go na te piwko...moj ojciec sie napil i zasnol moja mama widziala z balkonu zewchodzi do niej do klatki razem z nia i tak stala i co roz patrzala jak on niewychodzil przez dluzszy czas to moja mama wkurwila sie i poszla do niej naj[pierw dzwonila do niej na domofon ona nie otwierala potem wdrzwi puklal i tez nic wkoncu łup ...raz w drzwi i drugi raz łup walila w drzwi bo ta kurwa ukrainska nie otwierala drzwi podrapala jej kluczem drzwi i napisala tu mieszka kurwa ukrainska taw koncu otworzyla te drzwi moja mamaweszla do srodka zobaczyla mojego ojca wypitego soajacego na kanapie ukrainka dosala lufe na ryj i moj ojciec takiego kopa ze odrazu wstal az w szoku bylod tamtej pory swietlanka unika mojej mamy az sama byam w szkou ze moja kochana spokojna mamusia zrobila cos takiego:)al dobrze bo ta kurwa ukrainska ma meza a tak wlasnie szuka sobie towarzystwa do spedzaniaczasu i dymania

Gość pelusia
niezla kicha... ja bym od razu nie stawiala, ze to Twoj maz dal jej jakis powod... znam takie milusinskie co nie potrzebuja zaproszenia... ale chyba by mnie krew zalala...

Gość Fredzi
Tak własnie się do tego zabieram,i mu powiem co ja myślę.Ale ona nie jest z Białorusi mieszka w USA z tą Białorusią to był podszyw ktoś za mnie napisał.

pewnie ze sa :O same na chyja sie pchaja nie pytajac o zdanie faceta one chca tego faceta i musza go miec:O