Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiczka motyla

Faceci klepią mnie po pupie

Polecane posty

ja chyba jednak wolę być traktowana delikatniej ;) lubię w tej kwestii mężczyzn silnych aczkolwiek delikatnych...oczywiście do Twoich metod nic nie mam :p

anjaaaa widzę że Twoja dupka zrobiła się już coś więcej niż pomarańczowa, na dzisiaj jż chyba wystarczy, ale mussz dokończyć

szybkie, czasem ostre numerki nie są złe :) na ogół jednak preferuję silne, ale delikatne męskie dłonie i ramiona.

Gość anjaaaaa
dokonczyc?

Gość anjaaaaa
haha... tu? w życiu!

Gość anjaaaaa
uuu... groźnie!

Gość anjaaaaa
O niczym nie zapomne, bo nic juz nie bede opisywac :D

Pierdolicie takie głupoty po nocy na tym forum bo jestescie grube i trudne - zamiast sie bzykać to rozkminiacie te nieszczęscia swoje tłuste huby i macie sex przez kafeterię. A najlepsza jest ta niedołęga co to założyła i sie oburza,że ją klepią. Tępa laga. ale z was niedojdy.

Warczy, Mr niestety muszę War pożegnać... Miło było poznać :) 🖐️ i tak na marginesie- anjaaa to moim zdaniem zwykła nastolata która w życiu nawet nie widziała na żywo penisa, a co dopiero coś opisywać... Trzymajcie się chłopcy :) dobranoc!

Gość anjaaaaa
Panikara po raz kolejny raz mnie przejrzałaś, na prawdę nie wiem jak Ty to robisz! :D

AR- trudna może jestem, ale gruba jeszcze nie :) za jakieś 15kg może... Seks przez kafe? Hahaha :D Wiesz bo pewnie praktykujesz ;) i nie musisz wyżywąć się na innych za swoje życiowe nieudacznictwo ;-)

Gość anjaaaaa
Najpierw twierdziłą, że jestem facetem, teraz, że nastolatką. Sama chyba ma ze sobą problemy!

anjaa Ty ciemna maso... Nigdy nie pominęłaś litery? Teraz będziesz się do końca życia tego trzymała, podając to za argument mojej nienormalności... Ręce opadają. Dobranoc.

Panikara - płyń !!!- ja tu jestem jeden dzień i wiecej nie będę - a ty już napakowałas po forach 68 postów a pod pozostałymi nickami 1168 - broche tam sobie przy tej pisanine drapiesz bo nic innego ci nie zostało - i kity innym imputujesz,że nieudacznikami są BUUUUUUUUUUUHAHAHAHAHHAHAHA 15 kg - jeszcze 3 dni tak posiedź przy kafeterii i stuknie + 20KG - potem se nie wybaczysz że net odpalałaś i dupsko rosło i sie na życie targniesz - grzej tam dalej ławę