Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyrenkaa

A wy co myślicie ?

Polecane posty

Gość yyrenkaa

Sytuacja wygląda tak: Cykle mam bardzo regularne 29-30 dni. Ostatni raz współzyłam z chlopakiem 7 dnia cyklu (Ostatni dzien okresu) - stosunek przerywany. Oraz w 21 dniu cyklu (zabezpieczaliśmy się prezerwatywą) Okres dostałam w terminie 10 listopada.. krwawienie trwało 7 dni.. jednak zdziwilo mnie ze przez kolejne 6 dni miałam.. brązowy śluz.. (3 dni) a przez 3 dni.. biały śluz z brązowymi strzępkami. Nie wiem czy sobie wkrecam.. ale zauwzylam u siebie ze bardzo czesto chodze do ubikacji, swędza mnie piersi, bolał 2 dni lewy jajnik. test (bobo) robiłam tydzien temu czyli (od stosunku przerywanego ponad 30 dni, a od tego z prezerwatywa ponad 20 dni) Wyszedł negatywny, jednak nie robilam go z porannego moczu.

Gość abece
Myśle, ze powinnas zrobic kolejny test, jednak z porrannego moczu, jest dokładniejszy. Do tego na twojim miejscu udała bym sie do ginekologa. Bo jednak swedzenie piersi i brazowy sluz nie oznaczaja na 100% ciazy.. w tym czasie przynajmniej powinnas miec nudnosci. Mozesz miec jakas zwykła infekcje, cialo kobiety jest skomplikowane.. wszystko sie łączy.

Gość dfsdf
Ja tak mialam i bylam w ciazy..

Gość paulina 24
Myślę że sobie wkręcasz zrobiłaś test i dostałaś okres więc ciąża wykluczona

Gość gdfgd
Mogla miec okres w ciazy a ten brazowy sluz, swedzace piersi sa objawem ciazy