Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajaaaaa...

jestem ekskluzywną prostytutką ... ktos ma jakies pytania ?? trochę dzis nudno

Polecane posty

Gość mam pytanie..................
Jeszcze raz pytam;Czym się różni zwykłe dawanie doopy od "ekskluzywnego" ????????????

Gość takajaaaaa...
nie zrobiłabym tego bo nie wiem jak mialabym to zrobic aby nie uszkodzic mu czegoś !!!!! choc moze ... jesli chodzi o depilacje hehe dobre pytanie ... nie wiem jaka jest "moda" ja zawsze jestem nagładko totalnie chodze na wosk na brazylijskie i nie ma problemu ale to dla mojego głownie komfortu - raz straciłam dobrego stalego sponsora bo oczekiwał ze dla niego "zapuszcze " tam chyba cały gąscz ... nie ma opcji heh chyba ze placilby 20 tysięcy na miesiąc hehe czym rozni sie ekskluzywna od zwykłej ?? zwykła daje kazdemu nie stawia warunkow JA mam warunki mam ochrone mam wyzsze stawki mam badania mam super zadbane ciało i sypiam z tym kogo sama zaakceptuje i glownie mam stałych sponsorow a nie codziennie innych klientów ... znam ich, mam ich badania wiem ze sa zdrowi opowiadaja mi o swoim zyciu rodzinach spedzam z nimi czas na kolacjach czasem wyjezdzam czasem spedzam weekendy ...

Gość takajaaaaa...
ok napisze do ciebie skarbie na poczte dzis pozrozmawiam z opiekunem czy moge i powinnam sie z wami spotkac a szczerze bardzo bym chciała :D a jak zobacze twoje foty to powiem ci co mozemy działac hehe ok ?? czekaj na email'a

no i takich kientow bym chciala ale to stare dziady niestety :/ no chyba ze byli by w miare przystojni to ok

Gość ja233
Wiesz bo dlatego pytam bo goście chcą różnie i busz i całą wydepilowaną i myślałam że obowiązuje jakaś moda ,ja też chodzę na brazylijką i też dla własnego komfortu ,pozdrawiam

Gość takajaaaaa...
niestety te dziady nigdy prawie nie sa przystojni :/ ehhh ale za to szybko koncza maja tendencje do dawania prezentów ... typu bizuteria albo jakis bonus na zakupy ... w garniaku to jeszcze sa znosni ale jak sie rozbiora :/ masakra !!!!!!!!!!1 a jak maja klaki na plecach matko jak ja tego nie znoszę :///////// i tym dziadom najbardziej zalezy na dyskrecj i:)

Gość ja233
do tego jeszcze kłaki na klacie i nic w spodniach lub prawie nic? i niedaj boże o coś zapytać?ale tacy już są faceci

Gość ja233
Pearl09 mam prośbę odbierz pocztę

Gość takajaaaaa...
wiecie co ?? jeszcze troche a wywala nas stąd za propagowanie prostytucji :p hehe chce juz jutro ::) poznan fajny klub kolacja miły sponsor mnie zabiera :) takie weekendy lubie :)

właściwie to pytania nie mam, ale myślę, że masz przyszłościowe zajęcie. Po ukończeniu studiów, będziesz miała teoretyczne zaplecze do założenia własnego interesu. Wiedzę praktyczną już posiadasz, żadna pinda, cię w trąbę nie zrobi, bo fachową wiedze posiadasz. Jedynie agencja towarzyska, bo wszedzie indziej to wstyd pracować z kimś takim o tak barwnej przeszłości.

Gość sprint
Jestem prawiczkiem chcę zkorzystac z usług prostytutki ale boję sie że za szybko się spuszczę i skompromituje sie przy takiej lasce z agencjiBoje się że niedam rady

Gość life is life
1. KIEDY SPADNIE SNIEG. 2. JAKI BEDZIE KURS DOLARA W LUTYM. 3. PADŁY MI A AUCIE SWIECE ZAROWE CZY JUZ SPREZANIE JEST TAKIE SŁABE ? CZEKAM NA ODPOWIEDZI.

Gość Onaaa.
Takajaaaaa- Heej ;) ja Cię chciałam zapytać w jakim wieku straciłaś dziewictwo ? Drugie pytanie.. Twoja sytuacja w rodzinie była aż tak ciężka, że "musiałaś" podjąć się takiej pracy ? Sądzę, że istniały inne rozwiązania ale zapragnęłaś szybkiej kasy.. Trzecie pytanie.. Twoja decyzja o podjęciu takiej pracy była jakby nie patrzeć trudnym wyborem.. Widząc swoją sytuacje ( o której wspominałaś ) Chciałaś zarobić szybko pieniądze a więc musiałaś się bardzo ośmielić.. na facetów w każdym wieku.. było to trudne dla ciebie do przełamania się by rozbierać się przed każdym facetem etc..czy w ogóle nie miałaś z tym problemu bo dla kasy zrobisz wszystko ? Czwarte pytanie.. i mówisz, że nikt z Twojej rodziny nie wiem o tym jak zarabiasz? - strasznie dziwne.. rodzice nie dziwią się skąd masz te wszystkie błyskotki, ciuszki i inne? wiedzą o tym, że w ogóle gdzieś pracujesz? Sama czasem zastanawiam się nad losem takich dziewczyn które robią to za kasę.. w zasadzie robisz na tym nie małe i szybkie pieniądze ale za jaką cenę... Sama na tym ucierpiałaś i cierpieć będziesz.. psujesz sobie młodość moim zdaniem a przede wszystkim psychikę.. Sama jestem bardzo ładna i teoretycznie mogłabym tak pracować.. pieniądze jako tako są w mojej rodzinie..nie duże ale są..trochę nad tym ubolewam nie raz, bo nie zawsze mogę sobie pozwolić na to co bym chciała.. marzę o większym mieszkaniu, dużych pieniądzach ale na pewno nie chciałabym zepsuć sobie życia i siebie przede wszystkim przez taką pracę.. Za bardzo siebie cenię i mam honor i nie pozwoliłabym na to by ktoś całe życie traktował mnie jak szmatę.. Wydaje mi się, że trochę w życiu pobłądziłaś.. ( bez urazy ) ..Nie wiem, ale może nie wyniosłaś z domu żadnych wartości, nie nauczyli Cię tego rodzice jak w życiu postępować i co jest tak naprawdę ważne.. Wychodzi na to, że tylko pieniądze.. Pojawiłaś się na tym świecie tak naprawdę po to żeby się wykształcić, wyjść za mąż, mieć rodzinę, dzieci, wnuki, miec spokojną starość a potem wspominać, że przeżyłaś dobrze swoje życie i naprawdę dużo dobrego zrobiłaś... Zastanów się jakie Ty wnioski wyciągniesz na starość z tego jak przeżyłaś pobyt na tej ziemi..

Gość nie masz racji
dot wypowiedzi Onaaa. przepraszam, że częściowo wy powiem się za Takajaaaaa. Ja doskonale rozumiem, bo przeczytałam wszystkie wpisy w tym temacie i są w większości odpowiedzi na Twoje pytania. To nie wina dziewczyny, która taką drogę wybrała, to wina facetów, a częściowo, to żon tych facetów, które składały ślubowanie, że cię nie opuszczę, aż do śmierci i co? ile, to jest takich, co zdradziło swojego męża, ile jest takich, które mówią masz kasę, to dostaniesz dupy. Tak można wymieniać "kochanych żon" , które niczym nie odbiegają od autorki tematu, a nawet są gorsze.Cieszę się, że są takie dziewczyny, które zastępują w potrzebie żony facetów. Sam korzystam z usług, bo wiernej żonie się na starość mąż nie podoba. Takich jak ja jest 75%, którzy korzystają z zastępczych sposobów zaspakajania fizjologicznych potrzeb. Jeśli tego mężczyzna nie będzie robił, to jego sytuacja zdrowotna legnie w gruzach, bo prostata atakuje z braku potrzeb fizjologicznych.

Gość pozostałe 25
w takim razie czym różni się takajaaaa od tych żon, co dają tylko jak jest kasa? Niczym, tylko autorka robi to na większą skalę, i nie można tego tolerować ani usprawiedliwiać nawet największym zawodem miłosym, i zamiast być przestrogą dla innych, jeszcze wciąga inne dziewczyny, które nie zdają sobie sprawy o co proszą. Onaaa ma akurat trochę racji co pobłądzenia i wynoszenia wartości z domu, bo jak autorka sama wspomniała, matka dostałaby zawału, a z ojcem nie ma dobrych stosunków, bo jak by wiedział jak jest pewnie by ją zatłukł

Gość Onaaa.
Nie masz racji- Ja również przeczytałam wszystkie wpisy i gdybym znalazła konkretne odpowiedzi na moje pytania to logiczne jest to, że nie pytałabym po raz kolejny to po pierwsze :) Ej, ej.. ale już tak nie broń wszystkich szmat :) ja tylko wyraziłam delikatnie swoją trafną zresztą opinię. :) To, że dziewczyna wybrała taką drogą to tylko i wyłącznie jej wina bo tak jak wcześniej wspomniałam nie wyniosła z domu pewnych wartości. Nie przekazano jej tego co jest w życiu tak naprawdę ważne. Wracając do Twoich słów to wina, leży po stronie mężczyzn, że udają się na wizytę u prostytutki...kobiet raczej w małym stopniu. Większości mężczyzn nawet tym poukładanym w pewnym wieku w za przeproszeniem "Dupi*e" , głowie się przewraca i szukają przygód. Szczerą prawdą jest to, że nie potrafią dogodzić swojej żonie i szukają przygód. Świadczą zresztą o tym Twoje słowa "Sam korzystam z usług, bo wiernej żonie się na starość mąż nie podoba" Nie ośmieszaj się- naprawdę ;) Facet który korzysta z tego typu usług jest po prostu śmiesznym "palantem".. kompromituje się zupełnie. Świadczy to tylko o tym, że ma kasę ale w tych sprawach jest po prostu kiepski.. Niektórzy faceci myślą tylko i wyłącznie dupą niestety :) Świadczy to tylko o waszej słabości.. ;) Śmiech na sali..

Gość pozostałe 25
onaaa- trochę się zagalopowałaś to nie jest tak kobietki sobie grzecznie siedzą, a faceci się licytują, kto ją będzie miał, bardzo często jest odwrotnie, a faceci korzystają z tych dziewczyn z różnych powodów, nie tylko, bo mu się zona nie podoba

Gość Onaaa.
pozostałe 25- zagalopowałam ? w którym miejscu powiedz ? ? :) Ja napisałam : " wina, leży po stronie mężczyzn, że udają się na wizytę u prostytutki...kobiet raczej w małym stopniu." - Nie wykluczyłam kobiet. Nie powiedziałam, że one są święte bo niektóre rzeczywiście za uszami też coś mają ale nie oszukujmy się.. z życia po prostu widać, że tak jak napisałam: "Większości mężczyzn nawet tym poukładanym w pewnym wieku w za przeproszeniem "Dupi*e" , głowie się przewraca i szukają przygód. ~~~~Szczerą prawdą jest to, że nie potrafią dogodzić swojej żonie i szukają przygód~~~~" W necie możemy spotkać miliony ogłaszających się facetów którzy chcą się umówić z podkreśleniem na "dyskretny" seks ponieważ mają żonę. Kobiety takich ogłoszeń nie dają..

Gość pozostałe 25
nie powiedziałbym, że żony mają w tym mały udział, według mnie wina rozkłada się mniej więcej pół na pół. To prawda że jest dużo ogłoszeń facetów na szukania przygód, ale jeszcze więcej jest kobiet w kategoriach 'sponsoring' a to że one nie są w związkach to wiadome. Z dwojga opcji lepsza jest chyba szykanie przygód

Gość nie masz racji
W odp.Onaaa piszesz o wartości wyniesionych z domu, to zapytaj się swojem matki, babci, brababci do czego jest żona. To Ci odpowiedzą do zaspakajania uciech męża. Nie wyjeżdżaj, że mąż idzie do burdelu, że żony nie może zaspokoić, bo chyba jest odwrotnie, ile jest Was oziębłych, które żadna się nie przyzna u ginekologa, że jest oziębła i chce sie leczyć, tylko wali na chłopa, że ją nie zaspokaja. 90% nie ma Was naturalnie orgazmu, tylko udajecie Tysiące Was pali papierosy, które powodują oziębłość płciową, ale za kasę, to nie przeszkadza Wam wielkość penisa, czy dogodzenie w seksie. Ile Was oskarżyło mężczyzn, że są brutalni, gwałcą i inne czynności cielesne, które są powodem oskarżeń i wyroków sądowych Aby usadzić męża więzieniu i samemu rozdawać dupy na prawo i lewo To, że poszukują na portalach kobiet, to Wasza zasługa o czym już pisałem, bo żaden by nie szukał, jakby miał żonę do zaspakajania swoich i żony potrzeb seksualnych. Taka jest prawda miła pani.

Gość Onaa nie jestem pewna ktora z
was bardziej bladzi... Piszesz "Pojawiłaś się na tym świecie tak naprawdę po to żeby się wykształcić, wyjść za mąż, mieć rodzinę" - a ten maz idzie sie puszczac do agencji! To chyba nie autorka pobladzila, tylko jak juz jej klienci... Ona nikogo nie zdradza, a oni maja zony i to oni sa ostatnie szmaty! Autorko, nie martw sie, wciaz masz dusze i to jak najbardziej wrazliwa. Zreszta duszy nie da sie pozbyc, bo Twoja dusza - to Ty. A te zaklamane katolickie cioly same zaprzedaja dusze swojemu panu szatanowi, za kase i z glupoty. Jak jakis katol bedzie Cie atakowal, przypomnij mu biblijna historie o Marii Magdalenie, ktora Chrystus uratowal od brutalnej smierci. Katolicy zrobili z niej prostytutke, a to byla zona ich Mesjasza...

nie masz racji W odp.Onaaa piszesz o wartości wyniesionych z domu, to zapytaj się swojem matki, babci, brababci do czego jest żona. To Ci odpowiedzą do zaspakajania uciech męża. Nie wyjeżdżaj, że mąż idzie do burdelu, że żony nie może zaspokoić, bo chyba jest odwrotnie, ile jest Was oziębłych, które żadna się nie przyzna u ginekologa, że jest oziębła i chce sie leczyć, tylko wali na chłopa, że ją nie zaspokaja. 90% nie ma Was naturalnie orgazmu, tylko udajecie Tysiące Was pali papierosy, które powodują oziębłość płciową, ale za kasę, to nie przeszkadza Wam wielkość penisa, czy dogodzenie w seksie. Ile Was oskarżyło mężczyzn, że są brutalni, gwałcą i inne czynności cielesne, które są powodem oskarżeń i wyroków sądowych Aby usadzić męża więzieniu i samemu rozdawać d**y na prawo i lewo To, że poszukują na portalach kobiet, to Wasza zasługa o czym już pisałem, bo żaden by nie szukał, jakby miał żonę do zaspakajania swoich i żony potrzeb seksualnych. Taka jest prawda miła pani. _ nie masz racji... no i co mi zrobisz?!!! :D

Gość Alicja 28
Maciek z Klanu idź do psychiatry niech cię zbada , czy masz w głowie płytę, która ci się zacieła i powtarzasz banialuki, jak stara płyta czy kataryna.

Gość takajaaaaa...
Wróciłam, było nawet ok bez ekscesów trzech stałych klientów - jeden wmawia mi ze mnie kocha i chocby jutro moge zostac jego zoną :/ swoją droga - fajny facet i nie rozumiem dlaczego jest sam ??? Widze ze toczłya sie pod moja nieobecnośc ciekawa dyskusja :) wogóle uzalezniam sie od tego forum ... postaram sie ustosunkowac do tego o czym rozmawialiści ... ktos napisał ze "wciagamw to inne dziewczyny" ja nikogo nie wciaam ja mowie wprost ze to zla droga ze zgubna ale jesli dziewczna jeste zdecydowana to wejdzie w te branże ... a jak ma ja spotkac zgubny los a to badzo prawdopodobne to wolałabym jej pomoc - bo mnie tez ktos poda reke i naprawde nie wiem co byłoby ze mną gdybym sama sie w to "bawił" ale daleka jestem od namawiania bądz ochoczego polecania owego zajęcia :/ najpier pytania : - dziewictwo straciłam w wieku 19 lat z moim ówczesnym chłopakiem i nie zrobilabym tego bez tzw. milości - choc teraz wiem ze to milośc nie była to nie załuje :) co pewnie sądziliście ze jako 14 latka gdzies z przypadkowym facetem w krzakach po zakrapianej imprezie ?? :p heh -co do sytuacji w rodzinie ... dostawalam na zycie na mieszkanie na kosmetyki na ubrania i swoje potrzeby ok 6 tys . miesięcznie od rodzicow dzwoniłam mówiłam ile -dostawałam przelew ... przywykłam do pewnego standardu ... samo utrzymanie mojego mieszkania to wydatek ok 2 tys. miesięcznie :/ nagle rodzice popadli w problemy finansowe ... padł nawet pomysł ze musze przeniesc sie na zaoczne studia iszukac pracy albo wracac do rodzinnego miasta ... obnizyłam koszty i ograniczylam wydatki dwa miesiące szukałam pracy z zamiarem przeniesienia sie na zaoczne jesli ja znajde ... nie znalazam ... padla propozycja na NK od nieznajomego staly sponsoring ok2-3 tys na miesiąc odmówiłam kategorycznie ... ale ... zaczęłam nad tym myslec nie powiem ze nie ... kiedy sytuacja stala sie naprawde podbramkowa napisałam czy propozycja nadal aktualna powiedział ze tak spotkanie hotel szybki seks oral w gumce ... 500 zł na reke ... zaczeło sie :) pomyslałam ze nie musze rewolucjonizowac zycia ze moge dalej zyc tak jak dotychczas :) jakim kosztem ?? własnie odziwo nieduzym - kiedy wychodzilam z hotelu miałam wrazenie ze wszyscy wiedza co zrobiłam ... trzesły mi sie nogi nie mogłam normalnie dojśc do taksówki ale najgorsze było to ze juz byłam pewna ze bede to robic ze potrafie ze nie mam wyrzutów sumienia ze nieżałuje i ... ze sie do tego nadaję ze jestem do tego zdolna !!! to był dla mnie szok !!! nie sadziąłm ze tak łatwo mi to przyjdzie ... kasy było malo jak na moje potrzeby wię postanowiłam szukac innych sponsorów - znalazłam na fotce mężczyzne o ktorym pomyslałam ze on to zapewne z "tych" napisała z anonimowego konta ze szukam sponsora ze jestem z tego miasta itp . odp ze moze mi pomóc ale szukac sponsorów ... zobaczył zdjęcia i powiedzial ze ma znajomosci ze jest z takiej i takiej branzy i on sie mna "zaopiekuje" jesli naprawde jestem zdecydowana ze da mnie na vip-ow bo jestem taka piekna itp. wtedy zaczął pisać ze nie chce abym to robiła pisal ze mimo iz wie ile moze na mnie zarobic to szkoda mu takiej dziewczyny ze to nie dla mnie ale ja juz byłam zdecydowana i tak własnie pzonalam E. i on dba od ponad roku o mnie zalatwia klientów i wszystkiego pilnuje przy nim nikt mnie nie skrzywdzi :) zawsze moge na nim polegać ... nic nigdy miedzy nami nie bylo - szanuje mnie mimo tego co robie jest taaaki duzy i daje taaaaaaaaaie poczucie bezpieczenstwa :) bez niego juz by mnie nie było albo bylabym w burdelu w Turcji :/ -tak to był moj SWIADOMY WYBÓR cholernie swiadomy i wygodny... - jesli chodzi o somieleniesie ... nigdy nie bylam łatwa sypiałam tylko z tym z kim bylam w związku ale nie byłam tez pruderyjna więc - sama sie dziwiłam - stosunkowo łatwo przyszło mi owe "otworzenie" sie przed klientami ... to jest nawet łatwiejsze niz przed męzczyzna na ktorym ci zalezy , bo wtedy o szystko sie martwisz a tu wiesz ze nie obchodzi go nic byle cie bzyknąc ... -wyglada na to ze dla kasy jestem w stanie zrobic wszystko ... kur** jak to brzmi , ale co mam napisac skoro tak jest ?? choc to naprawde smutne :/ -nie meszkam z rodzicami więc nie wiedza jak zarabiam i ile płace za perfumy czy ciuchy ... czy naszyjnik ktory mam kosztował 10 tys czy 100 zł i co było kupione jak oni mi dawali kase a co teraz ... oni tego zwyczajnie nie mają okazji widziec przeciez odwiedzając mnie nie zaglądaja do mojej szafy??? mysla ze pracuje w kazdy weekend jako barmanka w klubie kolegi i starcza mi na zycie ...chyba zwyczajnie nie podejrzewaja ze ich inteligentna grzeczna zawsze córeczka mogłaby wogole pomyslec o seksie za pieniądze ... :/ -pojawilam sie na swiecie poo to aby ŻYĆ wg. wlasnych zasad nikt za mnie konsekwencji tego co robie nie poniesie więc nikt nie moze mnie oceniac ...

takajaaaaa... po prostu jesteś dość interesującym typem zwykłej psychopatki ...masz po prostu nieprawidłowo ukształtowaną osobowość - skrajny materializm - wyjałowienie emocjonalne ...mimo wszystko jesteś w tym dość pospolita ...żaden oryginał :(