Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajaaaaa...

jestem ekskluzywną prostytutką ... ktos ma jakies pytania ?? trochę dzis nudno

Polecane posty

Gość anna_ffgdgsfsf
Żadna z Ciebie kurwa :D Zgrywasz nadziana z puszczania lalunie a tak naprawde musisz byc bardzo znudzona i samotna skoro udajesz kogos kim nie jestes :D

Purpurowaaa Łza "Racz dyskutowac ze mną pod starym nikiem.." :D niestety w stanie tego uczynić zdolny nie jestem, ponieważ nick ów zablokowano przez złosliwość pewnej moderatorki, która uczyniła z tego sprawę krucjaty osobistej ...i pewnie wiesz której :) Jak bym mógł to bym wypowiedź wrzucił pod czarnym- ale niestety na pomarańczowo weszła, bo już Maćka zablokowali. Ze stylu jakim pisany był post odczytałaś jednak przytomnie,że to JA więc może nie róbmy problemów i nie stwarzajmy pomarańczowych lisów ...bo wiesz dobrze kto pisze. A nawypisywałaś się wcześniej tyle o tej iluzji,że akurat wydaje mi się,że czy maciek dziś czy ten sam franek jutro to ci powinno być akurat wszystko jedno... bo to takie iluzoryczne przecież :) Przyczepiłaś się do tej charakteropatii - mówie ci,że to tu nie ma znaczenia - ktos tam o tym napisał,ale nie idzie o charakteropatię tylko psychopatkę - niedorozwiniętą emocjonalnie. Uważam,że można zrobić EEG w sytucji objawów charakteropatycznych i to badanie da odczyt w charakterystycznych przypadkach jak najbardziej wskazujący na istnienie miejsca uszkodzenia w mózgu, które może stanowić przyczynę. Stwierdzenie psychopatii - jak najbardziej na podstawie anlalizy objawów i obserwacji +wywiad i badania psychologiczne - inwentarze osobowości etc. Do wykluczenia charakteropatii w tym przypadku jeszcze badania obrazowe mózgu i nawet EEG właśnie. No i masz pełny obraz sprawy teraz już. Ktoś tu napisał, chyab ta pomarańczowa,że Łódź to taka zapyziała :) i tu sie akurat na 100% zgadzam - pewnie z Łodzi jest... tyle,że oprócz fantazji to zw z prostytucją nie ma :) z drugiej strony w tym miescie to akurat prostytutki wcale źle nie zarabiają - to sie nie dziwię,że dziewczyna snuje sobie takie marzenia. Jak która w tej zapyziałości nie nadaje się do niczego innego to tylko w tę stronę kombinuje.Bo pieniądze trzeba mieć. Na ulicach to nawet już widać.

Witam Z góry sory za może mało ważne dla innych ale ważne dla mnie pytania. Nie śmiejcie się tylko proszę o zrozumienie i jeżeli można o odpowiedź. A więc... 1. Chciałbym rozpocząć życie seksualne z dziewczyną i czy jest to bolesne gdy członek wchodzi i wychodzi do pochwy ? czy coś w rodzaju mastrubacji. 2. Wiecie może dlaczego gdy masturbuje się mogę dosłownie w 1 minutę doprowadzić członka do erekcji? Gdy zaczynam myśleć o rejstopach, pończochach, obcasach i ogólnie rzeczach związanych z fetyszem (kobiecych nogach) członek po chwili "eksploduje" a gdy myślę specjalnie o jakiejś starszej brzydkiej Pani to nie ma tego efektu. Czy mogę sprawic aby przyjemność i wytrysk trwał dużo dłużej czy to jest normalne, ponieważ wydaje mi się ze u mnie psychika ma duży wpływ na erekcję gdy zaczynam sobie coś wyobrażać. bardzo proszę o rozwinięcie tematu

Gość Richard Alpert
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień...

Gość sprit
Jestem facetem który za kilka miesiecy skonczy 35 lat i nadal jestem prawiczkiem .Moze to nieprawdopodobne ale to szczera prawda Przyczyn jest wiele Jestem zakompleksiony i nieatrakcyjny Niemiałem niigdy odwagi nawet zeby skorzystac z usług prostytutki Wiem ze muszę to zmienic i chyba jedynym wyjsciem będzie dla mnie prostytutka Chociaż boję się trochę ze będę upokorzony. Proszę wszystkich o życzlie rady .

Gość po co się żyje
Mam pytanie do takajaaaaa : A zdarzyło się że to facet chciał cię bić albo "bawić się" w gwałt itp . ?

mam 12lat stracziłem prawictwo po 11roku zycia było barzo przyjemnie i dostałem orgazmu jak nie dostaliście ograzmu to za mało uprawiacie seks i tyle pozdr...

Gość nikt987654
może TY odpowiesz na moje pytanie, Czy jak 'walisz konia' na sucho to obciaągasz skórke w góre i dół czy ocierasz ręka o skórke ?

Gość oxxo
Boże i jak ja moge zwiazac sie z dziewczyna, ktora kocham? Wiecie mam 19 lat i naprawde wiem ze znalazlem dziewczyne z ktora chce spedzic reszte zycia,.. moze niewiele wiem o zyciu ale kurcze od zawsze chcialem zalozyc szczesliwa rodzine i dac swojej kobiecie szczescie, nawet jesli musialbym zapieprzac calymi dniami by zarobic na chleb.. Nie wyobrazam sobie zeby dziewczyna ktora kocham oddawala sie innym mezczyznom za pieniadze... mi sie to w glowie nie miesci, dlaczego tak jest? Ja rozumiem ze autorka tego tematu jest samotna, zagubiona, brak jej ciepla, i nie ukrywajmy jestes kobieta ktora nie ma sie do kogo przytulic. Brak Ci mezczyzny ktory wieczorem poglaszcze cie po glowie, rano przyniesie Ci herbate, nawet zle zaparzoną, nawet kanapke z wedlina ktorej nie lubisz, ale zawsze to jest gest milosci... Nie masz komu zaufac, bo juz nikomu nie potrafisz ufac i nie zaufasz.... Wiec jak mozna pisac o polykaniu spermy innych mezczyzn za pieniadze i oddawaniu sie im??!! Jezu.... Wiesz w zyciu nie jest latwo, wierz mi nikomu nie jest latwo.. i wiesz nawet gdyby ktos mi placil 10 000zł za seks i polykanie spermy to bym sie nie zgodzil. Oczywiscie ja tez mam marzenia, chcialbym miec dobry samochod, modne ciuchy, dom, jak kazdy... I powiem Ci wiecej. W ubiegle wakacje bylem za granica, pracowalem 2 mies, zostalem oszukany i wrocilem prawie z niczym. Nie mialem co jesc przez ponad 2 dni ale swojej dziewczynie kupilem pamiatke o jakiej marzyla i z tego moge byc dumny, a nie z rolexa za 2000zł... a generlanie to bardzo mi Ciebie szkoda, nie bede Cie wyzywal, bo i tak to co napisalac mi sie w glowie nie miesci. Wiedz tylko ze gdzies czeka na Ciebie Twoja druga polowka. I tego jestem pewien. ehh....

Gość franc70
chccesz do mnie przyjechac

Gość umieram z ciekawosci
Czy słyszałaś może od koleżanek co robic żeby uniknąć otarc? Pomimo tony lubrykantu i sawdzenia wszystkich możliwych I tak mnie boli. Zastanawiam sId jakim cudem w tym zawodzie można uniknąć bólu i co z tym robic...pomóż proszę :*