Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja1001

Zdrada przyjaciolki, co robic?

Polecane posty

Gość takasobieja1001

Moja przyjaciolka ma roczne dziecko ze swoim wieloletnim partnerem i go zdradza, powiedzielibyscie to jej facetowi? Rowniez waszemu przyjacielow...?

Gość seniorilas
trudno powiedzieć.Jak powiesz mu osobiście,a oni się i tak pogodzą,będziesz ich największym wrogiem,stracisz ich oboje.Może to żałosne,ale lepiej napisać anonim poparty dowodami-zdjęcia itp

Gość takasobieja1001
halo? dzis ich coreczka konczy roczek...

Gość takasobieja1001
hmm ja i tak wyjechalam z PL, a zdrada przyjaciolki sie brzydze i bedzie mi na reke jak urwie sie nasz kontakt, tylko ze wolalabym zrobic to delikatnie... a jak na razie jej facetowi powiedzialam tylko tyle, zeby odwiedzil kiedys jej kuzneczke do ktorej co drugi dzien wieczorem niby jezdzi i co ja kryje a tak naprawde jezdzi do kochanka

glupia sytuacja jesli wolisz jego i jego przyjazn jest dla Ciebie cenniejsza to mu powiedz tylko moze nie wprost, daj mu jakis znak... zeby sam zaczal kojarzyc fakty

Gość Shellydark
A ty swojego zycia nie masz? dziewczyno nie wtracaj sie, moze tamta sie wyszaleje i beda udanym malzenstwem Kto dal ci prawo mieszac sie w nieswoje sprawy, ty sie lecz i znajdz sobie jakies inne zajecia

ja bym miala pretebsje jakby mnie facet zdradzal a moja przyjaciolka wiedzac to nie dala by mi znac:-O jesli bliskiej osobie ktos robi krzywde, a zdrada jest krzywdzaca to nie ma co tego ukrywac tylko, ze wiadomo, ze nie w kazdej sytuacji wtracanie jest potrzebne

Gość takasobieja1001
a mi jest po prostu zal tego faceta, stara sie, charuje cale dnie, daje cala kase na dziecko a ona sobie jezdzi na seks i planuje ze za kilka miesiecy zlozy pismo o alimenty, no sorry, a facet o.k nie byl idealem ale zminil sie, rozumiem, raz czy dwa sie z kims przespac ale nie regularnie!!!!

Gość powiedzieć przynajmniej
coś jeszcze będzie można zrobić z tym malzeństwem i obić dziwce mordę

Gość Shellydark
Ok moze tak to wlasnie wyglada z twojej strony...on biedny ciezko pracujacy, ona...wredna zdradzajaca suka Ale tak naprawde nie wiesz jak wyglada ich zwiazek, nie wiesz dlaczego dziewczyna spotyka sie z kochankiem Mimo wszystko uwazam ze nie powinnas sie wtracac ale jesli juz musisz to porozmawiaj z ta dziewczyna

Gość POWIEDZ MU
powinnas kolesiowi powiedziec!!!!!! albo wyslij list...jak szmata leci w chuja to niech ją zostawi...dlaczego ma byc oszukiwany;/..chcialabys byc na jego miejscu? jakbys sie czula gdybys pozniej sie dowiedziala ze twoj przyjaciel wiedzial i nie powiedział????????????????????????????????????

Gość ja pogoniłam taką
niby przyjaciolkę ktora mi nie powiedziała.

Gość takasobieja1001
Shellydark wiem jak wyglada ich zwiazek, wiem, nie sa idealna para ale zdrada? bez przesady, jak jej facet zalozyl konto na nk to juz ona mu awanture robila... i kasowala, ok powiedzialam mu czesc, bo po facet ma byc w konia robiony? jest mlody, niech ulozy sobie zycie..

Gość powiedz mu bo
ma prawo wiedziec, tym bardziej ze to twój przyjaciel...

Gość do Shellydark
co ty szukasz usprawiedliwienia dla szmaty? a wlasnie ze powinna cos zrobic ...skończcie z tą zmową milczenia...nikt sie nie wtraca, nikt nic nie widzi...kurwa co za patologia:>

Gość takasobieja1001
napisalam mu, jest mi wdzieczny, nie dziwie sie, tez bym chciala wiedziec bedac na jego miejscu... ehh facet wybaczyl jej ostatnio znaleziony list do ich wspolnego znajomego gdzie ona pisala teksty typu ze jak przytula sie do ojca swojego dziecka to ciagle i tak mysli o T. i zaluje ze to nie on itp zaluje ze nie wyszlo im kiedys i ze mogli by miec inna, lepsza przyszlosc:/ dzieki za rady, pozdrawiam!