Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Carina1983

Ciąża bezobjawowa?

Polecane posty

Gość Carina1983

Hej! Jestem w 5 miesiącu ciąży i tak się zastanawiam czy to też OK, że nie mam żadnych objawów. Tzn. wiadomo - brak miesiączki i comiesieczne wizyty u ginekologa, ale nie mam ani wymiotów, ani mdlości, ani żadnych bulów, czuję się zupelnie normalnie co czasem nawet sprawia ze zapominam o ciąży i gdzies tam podbiegnę czy za dużo popracuję. NIe wiem czy to dobrze, że nie czuję nic, tylko widzę lekko większy twardszy brzuszek.

to sie ciesz - niektore kobiety maja to szczescie, ze moga sie tylko cieszyc ciaza - bez tych negatywnych objawow

Gość gosija
ja dopiero pod koniec ciazy, w 9 miesiacu zaczelam odczuwac ciaze ;) a dokladniej mialam zgage czasami i ciezko mi juz bylo :) ale do tej pory nic :) takze spokojnie

Oj jak ja bym chciała przechodzić ciążę bezobjawowo :-)Ciesz się, to żadna zła oznaka. Są takie szczęściary jak Ty a reszta może Ci tylko zazrościć :-)

Gość ciesz sie zamiast
marudzic. jesli lekarz nie widzi problemu, to ty tez nie powinnas:) wolalabys witac sie z toaleta co poranek?moja kolezanka wspomina do dzis, ze zamiast calowac meza na dzien dobry leciala do toaley i wisiala w niej przez kolejne 10 min...:/

ja miałam tak samo;-) teraz juz za kilka dni mam termin porodu, ale gdyby nie brzuch to zapomniałabym wogóle ze jestem w ciązy;-) facet moj sie smieje ze jestem do tego stworzona;-) dzidzia jak wykazuja badania jest zdrowa i także bardzo ruchliwa;-) nic tylko sie cieszyc;-) pozdrawiam;-)