Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamama martynkiiiiiiii1903

Jak wyliczyc dochod do rodzinnego?Bardzo wazne!

Polecane posty

U nas jak złożyłaś wniosek we wrześniu to wypłata powinna być w listopadzie [piszę powinna, bo jak wcześniej wspominałam jeszcze większość dziewczyn nie dostała]wnioski złożone w październiku są rozpatrywane dopiero w grudniu no i też wtedy powinny być wypłacone pieniądze, ale bardzo w to wątpię żeby te kobiety dostały pieniążki przed świętami:o

Gość magda-świadczenia rodzinneee
O matko ! Dziwię się tym kobitkom , które tam pracuję...my wszystko wypchnelysmy jak najszybciej, żeeby mieć przysłowiowy święty spokój... bo ile można wysłuchiwac krzyków w biurze ze jedna dostała a druga nie ?

Gość sdxfcgnjkl.
Do magda- a co ty tu robisz caly dzien.Z pracy piszesz????????

no to nasze chyba lubią jak kobitki strajkują pod urzędem. Płaczą że jest ich osiem + stażyści a wniosków 30tys i one nie dają rady. Interesują się tym lokalne media i opisują nie szczędząc gorzkich słów, ale i tak system jest nie do ruszenia i nikt nie potrafi zabrać się za tyłki osobom odpowiedzialnym za taki stan rzeczy

Gość magda-świadczenia rodzinnee
Tak jestem a pracy ... i coz tego ? Ktoś przyjdzie to pomogę...tak szczerze powiedziawszy to nie ma co teraz robić ..wszystko zrobione, wyplacone...wystarczylo przez 3 mesiace ostro popracowac i nie mam strajkujacych wnioskodawcow w biurze... I nie mowcie ze nie cnie robie tylko siedze na kafe... akurat dzis jest luz a tutaj głupot nie pisze tylko doradzam ludziom w sprawie świadczen rodzinnych ...

Do magdy jesli naprawde pracujesz w mposie.To twierdzisz ze powinnam dostac swiadczenia? A mam male pytanko jeszcze? Ja skaldalam na stary okres zasilkowy za 2007 rok.hodzi tu o becikowe te 2. Czy moge je dostac.Jesli papiery zlozylam ok.20 pazdziernika i moj caly dochod wynosil ok.7 tys zł.

Gość magda-swiadczenie rodzinnee
Tka, naprawde pracuje w świadczeniach rodzinnych ;) Myslisz , że ską dto wszystko wiem ? pRZECIEŻ nie czytałam ustaw ot tak;))_ To oni Ci jeszcze nie wypłacili becikowego*2 jak wniosek złozylas 20 pazdziernika ? ?

Nie nie wyplacicli mi 2 becikowego. Dzwonilam do mopsu i pani powiedziala mi ze wnioski zloozne w pazdzierniku sa rozpatrywane w grudniu i kasa powinna byc w grudniu. I jeszzce 1 pytanko to ile kasy powinnam dostac? Jesli na wychowawczym jestem od 18.wrzesnia.Papiery zlozylam 20 pzadziernika? Tylko ze alimenty ( wyrok z sadu mam dopiero ) z 12.pazdiernika byla sprawa w sadzie i zapadl wyrok.

Gość hyhyhyhyhsh
Podnosze ;) Przydatny topik;)

Gość milena1987
Witam mam prośbę o wyliczenie czy będzie nalezało nam się wychowawcze przychód 24948 koszty uzyskania 1668,72 zaliczka pobrana podatek 1416 społeczne 3420,48 zdrowotne 1668,35 na 3 osoby