Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem to pytam

Kiedy okres w trakcie 7 dniowej przerwy???

Polecane posty

Gość nie wiem to pytam

skonczylam pierwsze opakowanie yasminell w niedziele dzis jest czwartek a okresu nie widac i nie czuc, no moze troche piersi mnie pobolewaja a tak to nic? Jakies pomysly?

Gość lucja....
z tym roznie bywa, u kazdej inaczej ,ja dostaje 5 dnia, wiec czekaj spokolnie

Nie jest powiedziane,którego dnia, więc cierpliwie czekaj ;) ja zazwyczaj dostaję 4 dnia :)

Gość nie wiem to pytam
zaczynam sie lekko stresowac bo to nie pierwszy miesiac w ktorym sa jakies problemy, a przeciez po tabletkach wszystko powinno dzias sie w miare regularnie,

Gość ja powiem tak ....
ja np zawsze kończę opakowanie w środę a już w sobotę dostaję okres ...ja myślę że tutaj nie ma reguły

Zgłoś się do ginekologa.. może dobierze Ci inne tabsy albo wykryje przyczynę Twoich problemów.

ja tez koncze w niedziele, i dostaje w czwartek, czyli dzisiaj. okres mozesz dostac nawet w niedziele, czyli po tygodniu, to zalezy od organizmu. mozesz go tez nie dostac, wtedy zacznij brac drugie opakowanie, a dopiero jesli nie dostaniesz po drugim zglos sie do ginekologa tak tez pisze w ulotce :)

Gość bpcianek22
ja bralam femipol i po 4 opakowaniu nie dostalam okresu wogole - poprostu jestem w ciazy.musze dodac ze bralam tabletki z zegarkiem w reku gdyz mam juz 2 dzieci i to 3 nie bylo planowane,a tu bec