Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martuu12

nieśmiały..?

Polecane posty

Gość martuu12

witam! mam pewnie problem i piszę z prośbą o pomoc.. otóż nie dawno poznałam fajnego chłopaka..na razie piszemy tylko ze sobą..chłopak ten jest małomówny..i trochę mnie to irytuje,bo należę do osób,które lubią rozmawiać..słyszałam jednak wiele opinii,że w realu ludzie są bardziej rozmowni i wgl.co o tym sądzicie? ale mój problem leży gdzieś indziej..otóż podoba mi się on bardzo,wiem,że ja mu się także podobam,bo sam mi o tym powiedział..chciała bym się z nim spotykać..ale on póki co na razie nic nie wspominał na temat,żadnego spotkania..i nie wiem czy mam mu to sama zaproponować czy nie i jak w ogóle zapytać o to..nie chcę wyjść na jakaś nachalną idiotkę czy coś,która się narzuca i nie chce żeby coś się między nami popsuło..co mam zrobić?pomóżcie mi!proszę! no i jak rozmawiać z taką małomówną osobą?na jaki temat?

sama jemu zaproponuj spotkanie a odnośnie rozmowy to może znajdziecie jakiś wspólny temat ;)

Gość martuu12
ale jak zapytać? spotkasz się ze mną?po prostu

Gość zaproponuj kawe
to bedzie Twoj prezent mikolajkowy

Gość martuu12
a nie wyjdę na jakąś nachalną głupią panienkę?

Gość mistrz ściemy
To proste. Ponieważ chłop jest zbyt nieśmiały, żeby totamto, radzę: spotkaj się z nim pod pretekstem, że niby to nie jest randka, tylko potrzebujesz pomocy, np komputer się zepsuł albo co. Poza tym daj mu się wygadać o tym, na czym się zna, słuchaj go cierpliwie, to się rozkręci. Może to trwać trochę czasu, ale on musi przywyknąć do Ciebie i zaufać Ci, że się na niego nie rzucisz celem gwałtu. To na pewno bardzo wartościowy facet, wiem bo sam taki byłem a ja jestem bardzo wartościowy :-)