Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...19.

co myslicie o ........

Polecane posty

Gość ...19.

Może znaczne od poczatku.. ząłozyłam sobie konto na pewnym portalu randkowym, powiedzmy tak dla zabawy, poniewaz nie ufam takim portalom.. chcoiaz jest mozliwosc poznania kogos interesujacego ..Owszem podgladnełam tam jakiegos faceta po czym on i mnie .. i napisał wiadomość ..nie powiem fajnie se nam pisało i w ogóle. 20 latek .... tez sie spotkalismy u mnie na miejscowosci .. przyjechał bo tak naprawde nie amy daleko do siebie .. jak to powiem pierwsze spotkania stres.. troszke milczenia ale fjanie było go poznac byslałam ze mu jakos nie podeszłam ale po przyjezdzie do domu o dziwo od razu pisał.. pech w tym ze wyjechał teraz na dobre pol roku pracowac za granicę ..codzinnie pisze dzwoni ... ale do czego zmierzam ? .. czy to normalne jesli facet mówi ze mu samotno tam samemu? i ze chciałby sie do kogos przytulic po czym dodał ze do mnie ... i marzy o tym by mnie pocałowac .. .ehh - sama nie wiem ? to normalne ?? tym bardziej ze widziałam sie z nim tylko raz ..w ogóle widziałam jaki był przybity ze mnie teraz poznał akurat wtedy kiedy mma wyjechac ... - mówił mi to ... jeszcze mi mowi słodka .. dodam ze miał jakas panienke z która był 1 rok ale go zraniła .. ale dziwnie odczułam fakt jak napisał ze marzy o pocałunku // odebrałam to jakby był jakims kobieciarzem chcoiaz nie jest dyskotek nie lubi itd. zakochac sie nie mzoe ... co Wy na to?

Gość chce byc szczesliwa...
najwidoczniej podobasz mu sie bardzo i byc mzoe chcialby miec kogos bliskiego swemu sercu...

moze faktycznie mu sie spodobałaś, ale pamietaj, ze o ile mozna tkwić w zwiazku na odległosc o tyle go na tą odleglosc nie mozna budować :)

Gość ...19.
ehh sama nie wiem dziwne to jest .... pisze ze mam ładna figure i sie podnieca ... itd.. albo tekst ? ze jak widzi ładna dziewczyne to chce m usie całować ... - czy tak sie zachowuje facet któy jest zakochany czy zwykły napaleniec .. bo juz sama nie wiem