Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co dalejjj

ostatni papieros

Polecane posty

Gość i co dalejjj

dzisaj o 9 wypaliłem ostatniego papierosa, zobaczymy jak bedzie dalej, jak na razie strasznie mnie nosi, nadmieniam ze paliłem 2 paczki dziennnie trzymajcie kciuki

Usiądź we fotelu, zrelaksuj się. Zamknij oczy. Weź swoja ulubioną fajkę i sztachnij się mocno....powoli wypuść dym... ZAPAL, ZAPAL, ZAPAL!

Gość ciezko Ci bedzie
ale powodzenia :)

Gość i co dalejjj
ODPOWIADACZ, DOBRZE MOWISZ NAJCHETNIEJ BYM TO ZROBIŁ juz łaziłem po pracy szukaem moze gdziej jakas fajke znajde na szczescie nie znalazłem, i sie troszku uspokoiłem jak wytrzymam do jutra to juz wytrzymam, rzucałem kilka razy i nie wytrzymałem dluzej jak 3-4 godziny

Podziwiam. Ja też palę, ale chyba nigdy nie rzuce... Zakup może paluszki słone... Możesz i przegryzać, i potrzymać między palcami... Powodzenia.

Gość samosionka
po tym że to napisałeś widać że nie rzucisz.Wiesz jak najskuteczniej zerwać z nałogiem?Wstać rano i nie palić,tak od razu,ostrym cięciem.NIe mówić:to ostatni papieros...i najlepiej nikomu nie mówić że zrywasz z nałogiem,nie gadać o tym,bo tylko się nakręcasz

Gość sdadfzfdzsfgdg
Powodzenia :) Ja już nie palę 2 tygodnie :D Jestem z siebie dumna. Chociaż nie powiem ciągnie mnie cholernie, wczoraj prawie kupiłam paczkę :P ale powiedziałam sobie ''nie i koniec'' i nie kupiłam :D

Gość gdgdgd
fuj, palacze smierdza i maja zolte zeby :O

Gość i co dalejjj
zobaczymy moze mi sie uda, jak narazie to az mnie cos w klatce piersiowej dusi, jak przezyje dzisijszy dzien to mysle ze bedzie git dalej, a co do tego ciecia no wlasnie zrobilem je o 9, no i wlasnie te nakrecanie jest pozytywne bo moze uwierze i wmowie sobie to ze rzuce

Moj tata palił od 16 roku życia a rzucił ba swoje 40 urodziny :) ma teraz 44 i nie pali :) trzeba miec silna psychike :) a wszystko można. On na poczatku lubił jesc cukierki to go uspokajało. Aż wreszcie o papierosach nie myśli. Papierosy sa w domu w papierosnicy ale nikt ich nie pali sa dla gosci jak by ktorys chcial sie poczestowac Dacie rade ale musicie byc wytrwale.

Gość wiecieeeee
wiecie ze ja umiem ciganac papierosa wargami sromowymi

Gość gratulacje i co dalej
trzymam za Ciebie kciuki, ja tez chce rzucic to smierdzace gowno. Ile masz lat i ile paliles?

Gość i co dalejjj
no moze sie uda, mam 36 lat i paliłem jakies 8 lat , ale dwie paki dziennie

Gość gratulacje i co dalej
UU stary not o czas najwyzszy, matko jak Ty musiales smierdziec :-0, 2 paki dziennie... pewnie zadna kobieta sie do Ciebie nie zblizala co? Wytrzymaj prosze, dzisiaj najgorszy dzien, zobaczysz, jutro juz bedzie lepiej.

Gość SUPER SUPER SUPER
WYNALAZŁEM SUPER SRODEK NA RZUCENIE PALENIA 1000ZŁ ZA RECEPTE

Gość kless
Rzucanie metoda "silnej woli" nigdy nie jest skuteczne, bo jesli potrzebujemy silnej woli, aby czegos nie zrobic, to znaczy, ze tak naprawde tego pragniemy, a ile mozna sie torturowac? Polecam ksiazke Allen'a Carra: Jak rzucic palenie. Naprawde warto przeczytac, znam paru zatwardzialych nalogowcow, ktorzy po jej przeczytaniu+ oczywiscie checi, rzucili to swinstwo(niestety sama "chec rzucenia" nie wystarczy"). Jakby co, moge podeslac ksiazke, ale lepiej kupic sobie papierowa wersje.