Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plama888

Powiedzcie mi jak usuwacie plamy z ubranek swoich dzieci???

Polecane posty

Gość treeee..........
ACE...

Gość plama888
ups wcielo mi posta... Otoz niedawno kupilam malemu caly zestaw ubranek na rozm 86 ktory teraz zaczal nosic ale polowa z tego jest juz do wyrzucenia bo jedzenie ze sloiczkow robi koszmarne plamy ktorych niczym nie mozna wywabic nawet Vanish nie pomaga. Jak Wy sobie radzicie???

Gość treeee..........
toz mowie : "ACE delicat"... zalewam nim plamy, zostawiam na noc w pralce a rano wlaczam normalny cykl na 40°C... schodzi wszystko :-)

nie wiem czy wywabi plamy po słoikowym jedzeniu ale ja na plamy, z którymi nie radzi sobie vanish, używam oxy z biedronki. Namaczam w tych granulkach ubrania i potem normalnie wrzucam do pralki. 90 % plam schodzi

witajcie... skąd ja znam ten problem :) stosowałam vanish,ace....i nic przypadkiem trafiłam w sklepie na odplamiacz do tkanin białych i kolorowych "Fresh drop white & color" usunął mi ostatnio plamy po lodach jagodowych...córa schowała sukienke do szafy po urodzinach kolezanki a ja ją znalazłam-byłam na nią zła i bałam się że już po białej sukience...Fresh pomógł-nie ma najmniejszej plamki :) jestem z niego zadowolona i szczerze polecam innym mamom:)