Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkkkjjk

czy telefon dotykowy musi mieć naklejoną tą folię ochronną?

Polecane posty

Gość gkkkjjk

Czy mogę korzystać z telefonu bez niej, bez ryzyka, że zaraz się zepsuje ekran czy coś? bo te folie są denerwujący...nigdy się dobrze nie nakleją...

Gość ona tylko chroni wyświetlacz
przed zarysowaniami, nie ma wpływu na działanie tela

Gość inspektor erektor
Tak musi mieć. To zapobiega dostaniu się bakterii pod wyświetlacz. Ale jeszcze lepiej bedzie jak wrzucisz telefon do folii termozgrzewalnej i wrzucisz na 15 minut do piekarnika. Wtedy komóka na 100% się nigdy nie zepsuje. :)

Gość tę folię
a nie: "tą folię"

Gość gkkkjjk
zgadza się "tą folię" Ale jak zauważyłaś/eś ja piszę z polskimi znakami :) a te folie = liczba mnoga :) bo już któraś z kolei to jest folia na mój telefon ;D

Gość gkkkjjk
up

Gość najlepiej telefon
wsadzić do mikrofali na 20 min.

Gość KombajnZeroZlotych
Musiec nie musi, ale bardzo uzdatnia to obsluge, zywotnosc i praktycznosc danego towaru. Rzeczywiscie folie te roznia sie troszke zastosowaniem. Ja moge powiedziec, ze folie ze sklepiku 4gf.pl sprawdzily sie calkiem dobrze i nie mialem z nimi wiekszych problemow, ale wtedy wystarczylo tylko dokladniej doczytac zastosowanie:))

Nie słuchaj tych znawców! pracuję w serwisie LG i już ci mówie jak to jest z ta folia! Pod żadnym pozorem jej nie zrywaj. bo to specjalna folia która przewodzi lekkie wyładowania elektryczne twoich palców do odpowiedniego punku na wyświetlaczu! Na tym polega dotykowy ekran. Jak zerwiesz folie to zarysowania itd to maly problem bo wyświetlacz zwyczajnie przestanie działać!!! jesli folia się zdarła sama , zniszczyła to oddaj na gwarancje albo do jakiegoś sklepika z telefonami idz i tam ci folie wymienią. FOlia słabej firmy ok 15-30 zł. Oryginalna to nawet 100zł. Ale na oryginalną nieuzywaną nówkę dostaniesz pewnie gwarancję. POdaj mi dane techniczne tej folii (powinny być wymienione na końcu instrukcji telefonu). Pozdrawiam Mariusz Gromski

Gość hahahahahaaaaaaaaaaaaaa
idiotka :O w tytule ma być "tę" a nie "tą" :O

Gość mjsnsaaa
Warto do kazdego telefonu komórkowego dokupić kilka akcesoriów np. rysik lub folię ochronną, ja czesto wyposażam się u http://www.satland.pl/ssi/10450-akcesoria_do_tabletow,order_asc,PRODUKTNOWOSC.PRODUKTNAZWA.html w rozsądnej cenie, jeszcze kilkoro znajomych mnie o to prosiło.

Gość śnieszka23
Może, ale nie musi moim zdaniem zawsze lepiej jak ma, jakieś dodatkowe zabezpieczenie, ale jak dla mnie absolutną koniecznością jest etui. Ja mam marki Verus i bardzo sobie chwalę.

Gość gość
Oczywiście że nie musi tylko po co ryzykować zarysowania czy inne uszkodzenia? Ja już sie nauczyłam - niestety na błędach i teraz nowy telefon tylko z pełną ochroną mam - u mnie świetnie sprawdza się w LG ochrona na przod i tył 3mk z iscratch.pl i dobra cena i porządna ochrona

Gość maga567
szukam właśnie do LG - powiedz to jest cos takiego ????? www.iscratch.pl

Gość gość
lepiej żeby miał, takie jest moje zdanie. Zobacz sobie te folie 3 mk, moim zdaniem są najlepsze. Zamawiam zawsze w http://iscratch.pl/

Gość gość
Moim zdaniem lepiej zainwestować w folię i w etui. Ja sobie akcesoria gsm zamawiam w tym sklepie https://pancernik.eu/.

Gość wuwuzkaa
Wg mnie nie ma nawet nad czym zastanawiać się tylko od razu poz akupie zabezpieczyć ekran telefonu. Ja niedawno kupiłam Samsung A5 i niby ma gorilla glass, ale szczerze to wolę nie testować tylko od razu kupiłam folię antiCRASH BodySHIELD od MyScreenPROTECTOR. Telefon ma na swoim koncie kilka upadków, ale patrząc na ekran to nic na to nie wskazuje, bo ekran cały, bez rys i pęknięć.

Gość karolcia99_0
Przy swoim pierwszym telefonie nie miałam folii i żałowałam, było dużo rys. Do drugiego już kupiłam szkło hartowane w sklepie https://iscratch.pl/ i mogę polecić. Mają fajne promocje i niskie ceny.

Gość Pogodynnn
Ja osobiście polecam naklejenie folii a najlepiej szkła hartowanego na ekran smartphone. To nie jest duży koszt a ochroni ekran który jak pęknie to naprawa będzie droga. Ja polecam firmę MyScreen Protector bo mają świetnie dopasowane szkła wykonane z wysokiej jakości materiałów.

Sprawdź sobie sklep https://www.telefon4u.pl/ na pewno znajdziesz coś dla siebie. Plus możesz tam kupić etui na telefon, etui z folią czy szkłem hartowanym na ekranie podwójnie uchroni twój telefon przed uszkodzeniami.