Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam! :) mam pytanie dotyczace maluszka w 8 miesiacu :)... moja coreczka za tydzien konczy 8 mc i chce bardzo siadac podnosi lezac na plecach wysoko glowka ale jak jej pomoge albo ona zlapie do podtrzymania sie rece to siada i szybko rzuca sie do tylu jak by specjalnie... a jak chce ja trzmac za plecki aby nie przewrocila sie to sie denerwuje i zaczyna plakac i to samo jest jak sama sie przewroci i lezy... czy to jest wporzadku zachowanie czy cos jest nie tak ?? martwi mnie tez ze jak ja biore pod paszki to ona zgina nozki i nie chce dotykac podlogi... troche mnie to niepokoi... prosze o odp. pozdrawiam:* Ewelina

może jeszcze nie chce siedzić. nie przyspieszaj! mój synek usiadł sam w dniu w którym skończył 8 miesięcy :)

Gość mama klaudii
mała najwidoczniej sobie cwiczy siadanie .... i niech ćwiczy :) a to że podkula nóżki to prawdopodobnie chce skakac pamietam, że młody też miał taki okres że nie cjhciał dotykac podłogi

Gość nununu
a jak maluszek reaguje, gdy sadzasz ja podparta o brzeg lozka np.?wydaje mi sie ,ze maluch poprostu sie z toba droczy;)z moja starsza tez tak mialam,mala w ten sposob sie ze mna bawila;)