Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adopcjapsa

Adopcja PsA ze schroniska

Polecane posty

Gość adopcjapsa

witajcie chce zaadaptować szczeniaka ze schroniska i chciała bym się dowiedzieć jakie z tym są związane formalności w ogóle jak to będzie przebiegało? wiem ze taka osoba musi być pełnoletnia a jakieś opłaty ??

Gość fvjj
Sprawdź na stronie www danego schroniska, powinien być regulamin. Jakies opłaty raczej trzeba ponieść, ale nie powinny one być wysokie.

a zalezy ci bardzo na wygladzie psa?? bo ja wczroaj w SMIETNIKU znalzlam szczeniaka-ma gora 3mc i nie mam co z niim zrobic, nie moge go zatrzymac i szukam dla niego domu

Gość meeefja
no w sumie nie bardzo... ale chciała bym zeby to był pies rasowy

Gość A TAK SIE WTRACE
a po co rasowy?

Gość meeefja
bo zawsze takiego chciałam mieć ?

Gość do kciukiem
napisz coś więcej

Gość znafca temató
a w schronisku są takie ???????????? raczej kundle i dachowce

Gość meeefja
są na pewno są bo słyszałam ze wiele osób przygarnia i na stronach internetowych schronisk są zdjęcia

Gość pytama sie ciebie meeefja
po co rasowy? głopia mala dz i w k o !! po co ma byc rasowy, w ryj bym ci jebnal za to ze ma to dla ciebie az takie znaczenie wiesz! to jest chore ze chcesz paradowac z rasowym pieskiem by kuc kolezanki w oczy tak, co za pó ł gł ó wki cie zrobili czytaj twoi upo sledzeni rodzice

Gość meeefja
do "pytama sie ciebie meeefja" a skad ty wiesz jakie moze miec dla mnie znaczenie ten pies rasowy sie pytam ? zamknij morde i sie nie wypowiadaj duzo D Z I W K O :D:D:D:D:D bo mnie twoje zdanie daleko kolo du_py lata ! i innym pewnie tez hahahaha spalilas glupa konkretnego w tym momencie ha_! do "AnQ25" dzieki

Gość wszystko musisz ustalić ze
schroniskiem w niektórych szczepienie przeciwko wściekliźnie jest bezpłatne w innych odpłatne innych kosztów chyba nie ma :) zanim weźmiesz psa kup sobie tabletkę na odrobaczenie, bo w zasadzie masz gwarancję, że piesek będzie zarobaczony mieszkanie z robalami nie jest przyjemne i kup coś na pchły (polecam frontline combo - pchły nie rozejdą się po całym mieszkaniu) po tygodniu szczeniak powinien się w miarę zadomowić u ciebie wtedy zabierasz go na szczepienie przeciwko nosówce, parwowirozie itp. koszt szczepienia w zależności od miejscowości 25-80 zł takie szczepienie wykonuje się 3 krotnie chyba że pies skończył już 12 tyg, wtedy możesz spokojnie szczepić 2 razy jeśli masz jakieś pytania pisz:)