Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baskaja

uzaleznina od psychortopow

Polecane posty

Gość baskaja

witam jestem ,tu pierwszy raz, moze ktos mi pomoze, jestem uzalezniona od zorimenu, w zamian dostalam mianesec30-jak to bedzie????bardzo sie boje

Gość też uzależniona byłam
Będzie bardzo ciężko. Wiem, bo byłam uzależniona od tego samego. Podstawa: zmniejszać dawki Zomirenu stopniowo, aż dojdziesz do małego okrucha tabletki i wtedy odstawić całkowicie. Miansec to zupełnie inny lek, nie da uczucia szczęścia i haju, jest to lek antydepresyjny, dość mała dawka. Powodzenia. Ja dałam radę, więc Ty też dasz. 🖐️

Gość baskaja
dziekuje za odpowiedz, nie wiem czy weszlam na dobra strone, ale wdzieczna jestem za odpowiedz

Gość baskaja
widze ze doszlo-fajnie jest napisac co lezy na sercu, mam 55 lat istaralam sie od 15 lat te swinstwo odstawic -nie dalam rady i taka wesola babka przeksztalca sie w smutnawa bezradnosc-ale to sa konsekwencje niewiedzy mojej-pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje

Gość ***puchatek***
ja byłam uzależniona od barbituranów (min. Relanium, leki nasenne). Trwało to 5 lat. Ale wyszłam, od 3 lat jestem wolna. Wychodziłam powoli, zmniejszając stopniowo dawki, byłam pod kontrolą psychiatry. Życzę powodzenia