Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie jedna mama

mam ciuszki do oddania

Polecane posty

mam do oddania ciuszki ZA DARMO po jednym dziecku. Synek ma teraz 3 latka i ubranka tylko mi szafe zajmuja a na alllergro nie mam czasu wystawiac bo z mezem wyjezdzamy a rodzine mamy daleko. Wiec jesli ich nikt nikt nie wezmie to po prostu je wyrzuce do smietnika. Sa to nowe prawie nie schodzone kilka ma nawet metki (bylm zakupocholiczka ubraniowa :) ) + 40 pieluch tetrowych. Jesli ktos chce to podaje maila mniam34@o2.pl

Gość ffiuuufiuuuf
a skad jestes? moze jakies fotki?:)

jestem z Warszawy fotki nie za bardzo bo mam tylko kompa nic wiecej a poza tym juz niedlugo trzeba bedzie sie pakowac do srody musimy sie wyprowadzic i jedziemy z mezem do Gdanska bo tam bedzie teraz pracowal . Ciuszki sa naprawde w bwrdzo dobrym staie sa tez ciuchy z USA ktore przyslala nam siostra meza m.in Benneton, Levis, adidas. jak napisalam wczesniej oddam je za darmo prosze tylko o pieniadze za paczke lub jesli ktos jest z Warszawy moze odabrac osobiscie , lub mozemy sie gdzies umowic.

Gość Mama za pare lat
Pod opieką moje wuja jest pewna dziewczyna z domu dziecka ,która spodziewa sie dziecka.Byłabym zainteresowana,jeżeli jeszcze ich nie oddałaś.

Teraz rozmawialismy z mezem i moglibysmy oddac wozek , nosidelko , lozeczko... praktycznie cala wyprawke dla niemowlaka. Prosze pisac na maila

Teraz rozmawialismy z mezem i moglibysmy oddac wozek , nosidelko , lozeczko... praktycznie cala wyprawke dla niemowlaka. Prosze pisac na maila

Gość napisz prosze jaki wozek itd

Gość takkkkkkkk
napisz maila do tej dziewczyny z tego linka PROSZĘ jej jest potrzebna pomoc.Każdy ciuch jej sie przyda

Gość takkkkkkkkkkkkk
to jej mail cooli84@tlen.pl

Gość kobieto jak chcesz pomoc ludzi
om to kladz te rzeczy do kontenerow pck i nie wyrzucaj!

Gość opopop111
nie ma już kontenerów pck - te kontenery zostały odkupione przez jakąś firmę a ciuchy do nich wrzucane są segregowane i w zależności od stopnia zużycia przeznaczane na czyściwo lub do sprzedaży w ciuchlandach jako import.

Gość ewlynner
A moze ktoras chetna mama odda ubranka dla dzeci z Zambii? (www.adopcjaserca.pl tu mozecie wiecej poczytac). Ja, albo ktoras z zaangazowanych w to dziewczyn odbierze te rzeczy i wysle paczke do Zambii

Gość gfdsfbxcvcbfdsxc
Ale tam chyba nie wszystkie ciuszki się przydadzą, np ciepłe swetry czy kurtka........

nalepiej podejdz do jakiegos domu samotnej matki one beda bardyo wdzieczne. Na pewno im sie przyda bo takie kobiety sa pokrzywdzone.

Gość taka siobie mama
sorki dziewczyny moj mail to: mniam35@o2.pl

Gość taka sibie mama
moj wozek to 3w1 +nosidelko ale jakiej firmy to nie wiem jest na strychu wiec musialabym sprawdzic. piszcie na tego maila mniam35@o2.pl pomylilam sie po prostu.

Gość gosia88
ja juz wczesniej pisalam ale jak widze na zly adres