Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanyna

Nasza-klasa psprzyja rodzeniu większej ilosci dzieci, kobiety się ścigają, która

Polecane posty

Gość zuzanyna

więcej urodzi, też tak sądzicie? rodza dzieci, żeby potem wklejac zdjecia na nk i się chwalic, bo nic poza tym nie osiągnęły

Gość seniorilas
no i co z tego ?boli cię to?bezpłodna jesteś?

Gość zuzanyna
a ciebie to nie boli? pewnie jestes jedna z tych mamus, ktore wklejaja 30 zdjec dziecka na nk

Gość seniorilas
nie,ja nie mam konta na nk,bo to obciach

Gość llpp
usunelam konto z tego gowniarskiego portalu, jak wiekszosc moich normalnych znajomych🖐️

Gość 45y6456456
mnie wkurza że wchodzę obejrzeć dawną koleżankę, a tu 20 zdjęć jej dziecka, a ją samą widać tylko na jednym zdjęciu i to tylko kawałek jej twarzy z profilu (gdy się przygląda dziecku oczywiście) to MEGA ŻALOSNE!!!! co mnie czyjeś dzieci obchodzą?

Gość
sluby tez w 50% sa brane zeby dac fotki na naszej klasie , sama dałam 2 zdjęcia z eslubu ale niektórzy daja chyba z 50!

Gość seniorilas
a co cię koleżanki obchodzą? nie masz własnego życia?szukasz zmarszczek na ich twarzach,czy co?

Gość zuzanyna
ogladajac profile, mam wrazenie, ze trwa jeden wielki wyscig w rodzeniu , moze to lepiej , bo za prae lat nauczyciele beda miec prace :|

Gość seniorilas
sluby tez w 50% sa brane zeby dac fotki na naszej klasie czyli wzięłaś ślub żeby wkleić zdjęcie na nk?fajna motywacja

Gość vbfvbcfgb
NK sprzyja robieniu masowo zdjec głupim laskom z głupkowatymi minami przy szafe czy scianie... a takze obnizaniu sie IQ 🖐️

Gość 3434534534
"a co cię koleżanki obchodzą? nie masz własnego życia?szukasz zmarszczek na ich twarzach,czy co?" Haha, zajebista odpowiedź. :D:D:D:D:D No chyba po to, dziewczynko, jest w ogole stworzona n-k i mozliwość dodawania zdjęć: ABY MÓC OBEJRZEĆ DAWNYCH ZNAJOMYCH I NAWIĄZAĆ Z NIMI KONTAKT

Gość seniorilas
jasne,jasne,tak to sobie tłumacz,ciekawość cię zżera czy kumpela się nie postarzała i czy wyszła w końcu za mąż

Gość zuzanyna
a co ty tak o tym starzeniu ciągle :O

Gość seniorilas
no to po co wchodzisz na ten portal? przecież to zwykłe podglądactwo

Gość 3434545
"no to po co wchodzisz na ten portal? przecież to zwykłe podglądactwo" W takim razie miliony Polaków to podglądacze. :D Rozumiem że Ty nigdy, ani razu, nie spojrzałaś na zdjęcie dawnej zanjomej? A gdy chcialaś do niej napisać, to zaslaniałaś monitor w miejscu gdzie jest jej zdjęcie, żeby tylko nie stać się ohydną podglądaczką?

Gość vvvfvcvvvvvvvvvvvv
seniorilas pewnie sama nawaliła zdjęć bachorów, dlatego tak zaciekle broni tych żałosnych mamuś

Gość seniorilas
już ulżyłaś sobie?nie mam i nie będę mieć konta na nk,bo uważam że to obciach i dawno z mody wyszło

Gość ffffffffffffffffffffffffff
Bo to z koleżanką się chodziło do szkoły, a nie z jej dzieciakami. Rozumiem dać jedno zdjęcie w gronie calej rodziny, ale kilkadziesiąt zdjęć samego bachora? Po co?

Gość
i te komentarze pod zdjęciami o sa cytaty skopiowane z nk Śliczna mamusia z ślicznym synusiem :-))) Pozdrawiam i całuję :-* pięknie kochanie:**** buzzzzzzzzziaaaki:) No no nawet bym Cię nie poznała:} Śliczna focia Aniu:):) Pozdrawiam:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Gość ale to nie tamto
mama tez nazywała cię bachorem?to cię tłumaczy

Gość seniorilas
no właśnie komentarze są sztuczne i sama wazelina,a w ogóle na co to komu..mnie tam gówno obchodzi cudze życie

Gość ewolao
N-k może i była dobrym pomysłem - można było znaleźć dawnych kolegów, zobaczyć co u nich. Ale to co teraz się zrobiło to masakra. Teraz to targowisko próżności: kto jest ładniejszy, bogatszy, kto podróżuje, kto ma dzieci. Nie wiem po co ludzie dają foty na tle wieży Eiffle'a. Mi wystarczy samo zdjęcie twarzy - żeby rozpoznać czy to na pewno ta osoba. Po co się chwalić gdzie się było. Moja koleżanka ostatnio dała zdjęcie swojego dziecka dokładnie 1,5 godziny po jego narodzinach. Masakra.

Gość czyli nk
jest lepsza niz becikowe i wszelkie zapomogi na dizeci?:D