Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola332

Zadanie z angielskiego...

Polecane posty

Gość pola332

Wiatm Pomóżcie mi przetłumaczyć zdania z polskiego na angielski... Oto one: 1. Czy kupiłeś dużo jedzenia? 2. Nie mamy dużo bagażu. 3. Ile chcesz pieniędzy? 4. Czy masz dużo przyjaciół? 5. Ile zrobiłeś zdjęć? 6. Czy kupiłeś dużo książek? 7. Piję dużo kawy, ale bez cukru. No i to by było na tyle... Z góry dziękuje wszystkim... :)

Gość oafjoajfafa
We haven't big pakun. How much photos make you? Have you any friend?

Gość ashkel
1) Did you buy a lot of food 2) We don't have much luggage 3) How much money do you want ? 4) Do you have many friends ? 5)How many pictures did you take ? 6) Did you buy a lot of books 7)I drink a lot of coffee but without sugar To w miarę proste zdania Pozdrawiam

Gość pola332
Dziękuję, również pozdrawiam :)

Gość wydajemm mi sie
to 1 zdanie nie powinno byc czasem w present perfect, bo nie jest istotne kiedy???

Gość znawca213213213
1.. Did you buy a lot of food? 2.. We do not have a lot of baggage. 3.. How many money do you want? 4.. Do you have a lot of friends? 5.. How many photo did you take? 6.. Did you buy a lot of books? 7.. I drink a lot of coffee, but without the sugar.

Gość llpp
a gdzie wklad wlasny? Pomagajac takim leniom uswiadczacie ich w przekonaniu, ze nie oplaca sie samemu wysilac...

Gość znawca213213213
ja tez sie nie wyslililem wkleiłem zdanie do English Translator XT :) który mi wszystko przetłumaczyl i odpisalem :)

Gość Dlaczego wyręczacie leniucha
>1.. Did you buy a lot of food? Zły czas. 3.. How many money do you want? duży błąd. >5.. How many photo did you take? Błąd gramatyczny plus zły czas. 6.. Did you buy a lot of books? Zły czas. 7.. I drink a lot of coffee, but without the sugar. błąd .

Gość wydajemm mi sie
money (pieniadze) są niepoliczalne, więc powinno być much zamiast many...