Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wierze w cuda...

które imię dla dzieczynki? pomożecie wybrać?

Polecane posty

Gość wierzę w cuda...
heh, cześć orinko, widzę, zę twardo obstajesz przy swoim :classic_cool:

Gość kiniasiullllllljk
NATASZKA 100

Gość 098765432112345678900987654321
wez gupia babo nie podnosc ciagle tego durnego topiku.. zal mi ciebie kto nazywa dziecko kafeterianki czy ty?

Gość o nie____
Matko, jakie pustaki zakładają tego typu topiki:o

Gość Annnniiaa
Wydaje mi się, że imię Lena jest teraz tak popularne ze względu na postać grającą w "Czasie Honoru"... :?

Gość wierzę w cuda...
nie skomentuję tych prostackich postów... Aniu a mi się wydaje, ze chodzi i M jak Miłość bo tak się nazywa dziecko serialowej Kingi

Gość blanka sranka
natasza urbanska,lenka-corka kingi z mjm,blanka gdzies juz to imie jest w polskim tasiemcu za duzo telewizji oglada autorka.

Gość wierzę w cuda...
hehe, ale jesteś błyskotliwa, długo nad tym myślałaś?:D

ahha Blanka jest w Na dobre i na zle:))))))))))))))))))))) bron boze laura!! Laura 0, Kornelia, Natasza,Blanka O, Lena 5

Gość wierzę w cuda...
Lenasl a dlaczego Laura broń boże? co tak Cie odrzuca od tego imienia?

no oczywiście ja twardo stoje prz Lence;-) ja daje tak mojej małej bo tak mi sie spodobało;-) nie miałam pojecia że jest tak popularne teraz;-) wrecz myślalam ze zabłysne;-) ale jak widze jest inaczej..;-) ale jakos mnir to nie odrzuca ze jakies serialowe jest czy cos i tak nie ogladam telewizji za bardzo to nawet nie wiem;-)

Gość wierzę w cuda...
orinko a jak na to imię zareagowała rodzina, wiesz rodzina, teściowie?:)

Nie chcialam Cie urazic, po prostu Laura kojarzy mi sie z telenowelami, cos jak Izaura, chociaz nawet nie wiem czy ktorakolwiek z bohaterek brazylijskich tasiemcow miala na imie Laura. Sama spodziewam sie corki i mam problem z imieniem bo wazniejsze dla mnie do tego czy imie jest modne czy nie, oklepane czy nie , jest to by moja corka nie musiala sie go wstydzic w przyszlosci. Przykladowo, sasiadka nazwala Mala ANTONINA, i tak sobie ja wyobrazam jako 20 letnia mloda kobiete, ktora przedstawia sie jako ANTONINA. No jest zdrobnienie :TOSIA, ale ja np w pracy nosze plakietke i musze miec na niej pelne imie, nie chcialabym byc 25 letnia ANTONINA.

Gość cashmir
Przykro mi ze Natalia odpada w przedbiegu bo to przepiekne imie ale z tych co wymienilas to oczywiscie stawiam na Laure mozna tak pieknie do niej mowic Laurko,Laureczko i nie oklepane jak Lenka ktorych jest juz cale mnostwo.

Gość wierzę w cuda...
Lenasl nie uraziłaś mnie tylko zastanawiałam się co takiego niefajnego jest w tym imieniu;) no Antonina też mi sie nie podoba. zdecydowałaś już jak nazwiesz córkę? jakie masz pomysły?:)

u mnie wszystkim sie podobało, moi dziadkowie byli troche zaskoczeni;-) dziadek wciaz myślał ze lenka to marlena i do dzis jak do nich przyjade to pyta jak tam marlenka;-)a teśćiowi podobało sie własnie bardzo blanka;-)

Gość normalnie
LENA

Zastanawiam sie jak to imie sprawdzi sie w roznych okresach zycia mojej corki, czy ona nie bedzie sie musiala go wstydzic, chociaz to tez wielka niewiadomo, moze jej sie podobac imie ktorego nie lubie ja, i odwrotnie. Moja Tesciowa dala mojemu mezowi na imie Hubert, on nie znosi tego imienia, corke miala nazwac LAURA , nazwala Ada, i dzis po 30 latach i Ada i Tesciowa ciesza sie ze dostala ona prostsze, bardziej popularne imie. Oczywiscie imie to kwestia gustu:)

Gość wierzę w cuda...
cashmir- wiem że Natalia jest imieniem powszechnie uważanym za ładne, ale jakoś do mnie nie przemawia. są różne gusta, ale to dobrze bo inaczej byłoby nudno;)

Gość wierzę w cuda...
orinko a ja myslałąm ze imie Blanka jest mało popularne a tu masz ci los-teść miał taką propozycję:) Lenasl to pochwal się swoimi propozycjami, bo pewnie już jakieś bierzesz pod uwagę

Gość wierzę w cuda...
Sonia też wschodnie a my takie lubimy :classic_cool:

no ja nie wiem ktore sa teraz takie popularne;-) a wogóle czy to wazne? wazne jest to zeby nam mamom sie podobało a mysle ze wszystkie imiona ktore bierzesz pod uwage nie skrzywdza dziecka;-) ja tak kiedys czytałam ksiege imion i natrafiłam np. na imie Pulcheria;-) no komedia jak tak mozna dac na imie;-) krzywda na całe życie;-)

Gość wierzę w cuda...
Ja juz zdecydowałam będzie Mścichuwna a na drugie Zyta :) Albo jeszcze mi sie podoba Ryszarka a na drugie Karmazyn :P Tak to moje typy...

Gość wierzę w cuda...
Nie Mśchuwna jest najładnijesze i na drugie Zyta a cąłe będzie tak Mścichuwna Zyta Oralia Nowal Slicznie prawda?

Gość wierzę w cuda...
tak, wiem to cudowne polaczenia imion takie sliczne :)

Gość wikki77
Z tych imion Natasza najładniejsze, a mnie się podoba Anastazja