Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertewtrwert

jaki przeżyliście największy ból fizyczny?

Polecane posty

Gość gość
mimo bardzo bolesnych skurczy krzyżowych tuż przed porodem (który nota bene był w stosunku do skurczy maleńką pestką), a bolało tak bardzo że aż się skupczyłam przy tym to jednak ból ucha podczas zapalenia. zemdlałam z bólu w kolejce na pogotowiu. ale ja mam bardzo wrażliwe uszy. kiedy startowaliśmy czy lądowaliśmy samolotem uszy bolały mnie tak mocno, że myślałam że mi bębenki popękały i krwawią:)

Gość gość
futurology miałam dokładnie tak samo:)

Gość gość
Mam dosyć wysoki prog bolowy. Oczywiście porod jest bolesny, rodziłam sn, pamietalam długo .Ale nie krzyknelam ani raz. Nie wiem, który bol jest większy, ale po raz drugi przezylam koszmar po operacji stopy. Bol jest tak przeraźliwy, ze boli wszystko, dosłownie boli mozg. Nie pomagaly najmocniejsze piguly ( pewnie pomoglaby tylko morfina -ale oczywiście nie dali:-( ) Pacjentka z lozka obok wyla z bolu.

Gość gość
ponoć najgorszy ból to ból od rany postrzałowej w brzuch, ale mam nadzieje że nigdy się o tym nie przekonam:)

Gość gość
porod i bol zeba

Gość gość
Bul dópy

Gość gość
zabieg wyciecia malzowin nosowych wycinanych zanim zastrzyk zadzialal. ma-sa-kra!!!!!!!!!!!!!!

Gość kubek z kawą
kolka nerkowa

Gość gość
zrywany paznokieć na żywca.....zemdlałam w połowie zabiegu a pani chirurg upierała się że przecież znieczulenie już działa taaa, skoro działa to czemu ja zemdlałam z bólu ?

Gość gość
angina ropna- migdały, gardło ból zęba poród ale najgorsze : zakrzepowe zapalenie hemoroidów- masssssakraaaaaaaaaaa!!!!

Gość gość
brzmi banalnie ,ale ból brzucha, który był tak silny ,że rodzice wezwali pogotowie , myślałam ,ze zejde...a drugie to może nie tyle ból ,ale zatrułam się czymś w Egipcie i następnego dnia wymiotowałam kilkanaście razy :O